Gyerek illetve baba meztelenül kontra fürdőruciban a strandon?
Múltkor a fiam csakazért se vette át a száraz kisnadrágot, csak a vizeset vette le, és baromira zavart, hogy egy szál kukacban rohangálna.
Szerintem akár felnőtt akár gyerek illik ruhában lenni(senki se kíváncsi a másik nemi szervére akármekkora is az), annyi, hogy a kislányoknak amíg nincs mellük elég a kisbugyi a strandon.
de érdekes. Valahogy régebben több volt a meztelenkedő gyerek én kiskoromból is emlékszem hogy a 2-3 éves még simán baba kategória volt és meztelenül szaladgáltak.
Manapság én se szeretem ha meztelenül vannak a gyerekeim. (5, 3 és 1 évesek) Főleg a kislánynál még kicsit se hagyom meztelenkedni mondjuk ha itthon a kertben vagyunk, mert félek hogy belemegy mindenféle neki oda ha nincs rajta bugyi.
Az 5 éves fiamat is állandóan arra nevelem hogy nem vetkőzünk mások előtt le, stb.
Én azt hittem csak én vagyok ilyen prűd, mert Balcsin-strandon meg azért elég sok pucér babát látok.
Elszomorító,hogy ilyen világot élünk,hogy hol bujkálhat egy pedofil. :(
Kisfiamra egy úszópelust adok a strandon,de itthon hagyom meztelenkedni.Szellőzzön a popsija is néha. :)
Balatonon strandon úszópelus a kicsinek (1,5 éves), fürdőruci a nagynak (4 éves).
Itthon a kertben lehet pucérkodni, mert külső személyeknek az udvar beláthatatlan, van medencénk, itthon szeretnek meztelenül rohangálni, pancsolni, máshol nem engedem nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!