Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyerek illetve baba meztelenül...

Gyerek illetve baba meztelenül kontra fürdőruciban a strandon?

Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről. Nekem személy szerint az a normális ha a gyerek is fürdőruhában van a strandon, persze elég egy kis fürdőbugyogó is. Szerintem tök ciki, persze a szülőre nézve, hogy főleg egy 2-3 éves fiúcskának ott fityeg a kukaca, mert a szülő nem képes ráadni egy bugyogót. Kíváncsi vagyok az ellenvéleményekre is!
2012. aug. 6. 13:12
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
13:21-es osztom a véleményed
2012. aug. 6. 13:37
 12/22 anonim ***** válasza:
74%

Múltkor a fiam csakazért se vette át a száraz kisnadrágot, csak a vizeset vette le, és baromira zavart, hogy egy szál kukacban rohangálna.

Szerintem akár felnőtt akár gyerek illik ruhában lenni(senki se kíváncsi a másik nemi szervére akármekkora is az), annyi, hogy a kislányoknak amíg nincs mellük elég a kisbugyi a strandon.

2012. aug. 6. 13:38
 13/22 A kérdező kommentje:
Látom azért eddig nagyjából mindenki ezen a véleményen van, mint én.
2012. aug. 6. 13:40
 14/22 anonim ***** válasza:
75%
Itthon meztelenül, de strandon, Balatonon kizárólag úszópelenka, fürdőbugyi!
2012. aug. 6. 13:41
 15/22 anonim ***** válasza:
61%

de érdekes. Valahogy régebben több volt a meztelenkedő gyerek én kiskoromból is emlékszem hogy a 2-3 éves még simán baba kategória volt és meztelenül szaladgáltak.

Manapság én se szeretem ha meztelenül vannak a gyerekeim. (5, 3 és 1 évesek) Főleg a kislánynál még kicsit se hagyom meztelenkedni mondjuk ha itthon a kertben vagyunk, mert félek hogy belemegy mindenféle neki oda ha nincs rajta bugyi.

Az 5 éves fiamat is állandóan arra nevelem hogy nem vetkőzünk mások előtt le, stb.

Én azt hittem csak én vagyok ilyen prűd, mert Balcsin-strandon meg azért elég sok pucér babát látok.

2012. aug. 6. 13:53
 16/22 anonim ***** válasza:
61%
Lányaim is fürdőruciban vannak. Eleve nem vagyok a nagy meztelenkedés híve, másrészről pedig nem egészséges pucéran beleülni pl. a homokba (rengeteg fertőzést lehet összeszedni). A meztelenkedésre van egy sztorim: épp most hétvégén történt a Balatonnál, hogy egy pucér kisfiú megállt nem sokkal mellettünk pisilni és örültem, hogy nem a papucsainkba ment :/ A kedves szülők pedig jót nevettek, hogy elvégezte a dolgát (más meg majd belelép mezítláb). Ha lett volna rajta bugyi, gondolom nem csinálta volna ilyen automatikusan ott, ahol épp rájön...
2012. aug. 6. 13:54
 17/22 anonim ***** válasza:
59%
Higiénia, illem miatt úszópelus.
2012. aug. 6. 13:57
 18/22 anonim ***** válasza:
72%

Elszomorító,hogy ilyen világot élünk,hogy hol bujkálhat egy pedofil. :(

Kisfiamra egy úszópelust adok a strandon,de itthon hagyom meztelenkedni.Szellőzzön a popsija is néha. :)

2012. aug. 6. 14:09
 19/22 anonim ***** válasza:
72%

Balatonon strandon úszópelus a kicsinek (1,5 éves), fürdőruci a nagynak (4 éves).

Itthon a kertben lehet pucérkodni, mert külső személyeknek az udvar beláthatatlan, van medencénk, itthon szeretnek meztelenül rohangálni, pancsolni, máshol nem engedem nekik.

2012. aug. 6. 14:27
 20/22 anonim ***** válasza:
26%
ha fürdik akkor úszópelus,de ha kihozom és rohangál,akkor hagyom pucérkodni kicsit.biztos,hogy sokkal jobb érzés neki is pelus nélkül.
2012. aug. 6. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!