Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Elsőszülöttek? Veletek is így...

Elsőszülöttek? Veletek is így van?

Figyelt kérdés

Az veletek is úgy van, hogy a kisebb testvéretek segge ki van nyalva? Enyém most 11 éves, és egy 50 ezer Ft-os tabletért hisztizik, apáék meg egy gamer leptopot tolnak a segge alá, de nem, ő tabletet akar, és mindent, toronyórát aranylánccal, olyan nincs, hogy én ne szólnék hozzá, ott ne lenne a lakás túlsó végéről valamelyik szülő, hogy én miért basztatom. Olyan nincs, hogy valami vitában ne ő győzne, üvölt a kedves szülőkkel, egyszóval ki van nyalva a segge. De persze velem is úgy beszélhet, mintha a segge alól lennék kirángatva.

Nagyon durva, mi megy.

Szülőkkel persze nem lehet beszélni, mert nem látnak az elfogultságtól.

(De hál isten, mingyárt itt a nyár, és húzok el búsba táborozni meg bushcraftozni...)

Tizenöt éves vagyok, fiú, mit tehetnék?

Fizikai erő -gondolom- nem megoldás, de akkor mi?

2014. febr. 9. 19:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nálunk ez így van sz öcsikék általában ilyenek... Nekem van egy nővérem,bátyám,húgom és öcsém , 2-2 év korkülömbséggel

nővérem 17 ,bátyám 15 ,én 13/L , az öcsém 11 , a hugi pedig 9 . Az öcsém teljese olyan mint a tied :( . A szüleink szinte minden pénzüket rá költik , mi meg le vagyunk ejtve . Sajnos a hugit mindig meg kell védenünk tőle , mert kihasználja hogy nagyobb nála , sokszor megveri. De mi ez ellen persze semmit sem tehetünk, kicsi még 11 éves blablabla... Általában persze ki is hagyjuk minden kirándulásból ,4-en szoktunk menni. A nővérem tud vezetni, van jogsija. A kedves kis öcsike meg mindig cirkuszol ,hogy őt miért nem visszük, a szülők persze ránkparancsoltak , hogy ha mi megyünk ő is jöhet velünk ha akar és olyankor persze rémálom az egész .. a múltkor még réggebben pl. mentünk egy erdőbe , az öcsike meg direkt elbújt és persze végig követett minket , mi meg persze őt kerestük.. aztán beadta anyunak, hogy nem figyelünk rá , meg kiközösítjük és a többi..

2014. márc. 1. 12:09
 12/12 A kérdező kommentje:
Azért nem ennyire durva nálunk.. Uhh... Hogy vagy még életben? :D
2014. márc. 1. 19:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!