Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mi a francért tesznek köztünk...

Mi a francért tesznek köztünk különbséget? 13/L

Figyelt kérdés

A nővérem 15, én meg 13. Csak ketten vagyunk tesók. Elég k..vának tartom. Ő tizenhárom évesen már nem volt szűz!!! Tizennégy évesen egy terhességi tesztet találtam VÉLETLENÜL a fiókjában. És igen leírom, mert ki nem állhatom! Ugye neki most volt ez a nagytovább tanulás sztori, aminek végre vége lett. Szóóval:

Elkezdtem metált és rockot hallgatni, ez persze nem tetszett anyámnak. (Hol ott a tesóm, ennyi idősen már r...nc volt.) Nem beszélek itthon velük, tényleg naponta kb 10 mondat. Reggel felkelek elkészülök és korán lelépek. Délután később jövök haza, mint máskor tanulok, gépezek elmegyek fürdeni és alszok. Ennyi!! A tesómmal, meg elmegy vásárolgatni, sétálni stb..-.-"'! Mindig mindent megkap! OK, megértem hogy nem könnyű egyszerre két gyerekre is figyelni, és nem azért mondom mert irigy vagyok vagy hasonló. DE! Ő mindent megkap, akart laptopot megkapta, akart egy 8cm magassarkút megkapta! És sorolhatnám......két éve könyörgök egy új telefonért. Mégcsak a mostani nem is érintős! Jó megértem, hogy ne akarjak ilyen drága cuccokat, de ha a tesómnak lehet:(

Már komolyan depressziós vagyok. Ledagadtoznak, lecsúnyáznak itthon. Ez pedig rohadtul fáj, ugyanis kezdtem magammal megbékélni, hogy 171 cm vagyok és 46 kg. Erre ők a földbe döngölnek. Gondolkoztam az öngyilkosságon, de értelmét nem láttam. Apukám dolgozik, elég sokat. Anyám nem.. Ő nyalja a tesóm seggét...Elakarok költözni, De mégis kihez forduljak?

2013. nov. 18. 18:05
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
34%

Picsogó kis pi*sa vagy! Te sem lehetsz sokkal különb a nővérednél ezzel a hozzáállással.

Az meg, hogy egy teljesen épkézláb, jó szándékú választ lepontozol...minősíthetetlen. Még azt a nem érintőképernyős telefont is elvenném tőled. :D

2013. nov. 18. 18:30
 12/29 anonim ***** válasza:
81%

Nézd, én mást tanácsolni nem tudok.

És te sem tehetsz túl sokat. Kereseted nincs, kicsi vagy még, el kell fogadnod a helyzetet. Igazából rajtad áll, hogy javítasz e rajta. Attól, hogy az igazadat keresed, még nem lesz jobb a helyzet.

2013. nov. 18. 18:33
 13/29 anonim ***** válasza:
28%

megint csak a növéred és a növéred meg öö öö ööö mit hogyan csinál. nem mindegy????

azzal törödj h te mindent jol csinálj. adjuk itt a tanácsokat de les zarod az egészet csak ki akarod hisztizni magad...

2013. nov. 18. 18:37
 14/29 anonim ***** válasza:
80%

Szegény lány én megértelek sajnos egy testvérpár esetében mindig van 1. és 2.

Bár egy érintőképernyős teló azért nem olyan rohadt drága 25-30.000-ért már lehet egész normálisat kapni.

Viszont könnyen lesz szoftver hibás, vírusos és törik mint állat. Hugóm is kapott egy 51.000 Ft-s telot, de 5 hónap alatt 4X romlott el és végül vissza vitte.

Ezt csak mondóm, ezek állítólag nem tartós cuccok.

Sajnos viszont legkorábban csak 16 évesen mehetsz el melózni addig a szüleidre leszel utalva. De utána vehetsz magadnak elég sok mindent.

A zenével nálunk is ez volt a húgom azt hallgathatott amit akart én viszont mindig le voltam cseszve.

A barátai addig maradtak amíg akartak az enyéim már 19-00-kor ki lettek rakva.

Szóval én megértelek.

17 F

2013. nov. 18. 21:44
 15/29 anonim ***** válasza:
80%
Hisztis ki p*csa???? Most komolyan??? Mégis mi a francot csináljon, ha az anyja le se sz*rja? Ő a gyerek! Ha korán lelép otthonról, ha menekül a családjától, ha nem beszél a családtagjaival, talán a szülőnek meg kellene kérdeznie, hogy mi a baja! És nem csak elfogadni a vállvonogatást, a "Lesz*rom, b*zdmeg!" választ. Ha a saját nevelésű gyereke így viselkedik, akkor a szülőnek kellene önvizsgálatot tartani, hogy mit rontott el finoman szólva a nevelésben. Vagyis én legalább is így tennék. Mert érdekelne, hogy mi van a gyerekemmel, akit én szültem és én neveltem. Mégis, milyen mintát kövessen a gyerek, ha semmi nem volt előtte, ami példa lehetne neki? Nem várható el egy gyerektől, hogy szocializált, tisztelettudó és kapcsolatot kezdeményező legyen, ha k*rvára senki nem tanította meg arra, hogy így kellene viselkednie! A gyerek viselkedése kőkeményen a szülői munkát tükrözi, ami ez esetben úgy tűnik nem volt túl fényes. A jól nevelt gyerekek sem maguktól lettek ám olyanok. De persze könnyebb mindig a gyerekre fogni, a szülő az soha nem hibás a saját mércéje szerint.
2013. nov. 18. 22:46
 16/29 anonim válasza:
47%
én a te helyedbe ugy megverném a tesómat h leszakadna a tüdeje
2013. nov. 18. 23:18
 17/29 anonim ***** válasza:
71%
A lázadó tiniket mindenki nehezen viseli el. Ebből amit leírtál úgy tűnik, hogy a testvéred a könnyebb eset. Gondolom hagyja hogy foglalkozzanak vele, ezért meg is teszik. Ha nem beszélsz anyáddal, öngyilkoskodsz, és borzalmas zajt hallgatsz, akkor nem csoda hogy nem tudnak veled mit kezdeni. De majd úgyis kinövöd.
2013. nov. 19. 00:13
 18/29 anonim ***** válasza:
93%
Szerintetek normális hogy az egyik gyerek az anyjuk szeme láttára leköpi a másikat? Ha az én gyerekem leköpné a testvérét akkora pofont kapna hogy leszállna a feje! Gyönyörű egy család mondhatom!
2013. nov. 19. 09:26
 19/29 anonim ***** válasza:
75%

Nálunk ugyanez a szitu, csak ott a kisebb a sztár. Ha iskola választás lesz a téma, próbálj meg kolis lenni.

Amellett tényleg próbálj édesanyáddal beszélni, h neked is jól esne, ha sétálnátok, ha kávézna veled... De mivel te más vagy, mint ő, lehet, h egy idő után rájössz majd, h nem vagytok egy szinten...

Édesapád?

2013. nov. 19. 09:48
 20/29 anonim ***** válasza:
10%

1-szexelj te is (ja,hogy az a bajod,hogy veled senki nem akar)

2-különbsèget tesznek a szüleid mert te nem a nővèred vagy,hanem egy màsik szemèly

3-a nővèred 2 èvvel idősebb,màsik èletszakaszban van,ne hasonlìtsd magad hozzà

4-majd kapsz màsik telefont ha úgy gondoljàk a szüleid,hogy megèrdemled ès meg tudjàk venni

üdv

a nővèred

2013. nov. 19. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!