Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mi a francért tesznek köztünk...

Mi a francért tesznek köztünk különbséget? 13/L

Figyelt kérdés

A nővérem 15, én meg 13. Csak ketten vagyunk tesók. Elég k..vának tartom. Ő tizenhárom évesen már nem volt szűz!!! Tizennégy évesen egy terhességi tesztet találtam VÉLETLENÜL a fiókjában. És igen leírom, mert ki nem állhatom! Ugye neki most volt ez a nagytovább tanulás sztori, aminek végre vége lett. Szóóval:

Elkezdtem metált és rockot hallgatni, ez persze nem tetszett anyámnak. (Hol ott a tesóm, ennyi idősen már r...nc volt.) Nem beszélek itthon velük, tényleg naponta kb 10 mondat. Reggel felkelek elkészülök és korán lelépek. Délután később jövök haza, mint máskor tanulok, gépezek elmegyek fürdeni és alszok. Ennyi!! A tesómmal, meg elmegy vásárolgatni, sétálni stb..-.-"'! Mindig mindent megkap! OK, megértem hogy nem könnyű egyszerre két gyerekre is figyelni, és nem azért mondom mert irigy vagyok vagy hasonló. DE! Ő mindent megkap, akart laptopot megkapta, akart egy 8cm magassarkút megkapta! És sorolhatnám......két éve könyörgök egy új telefonért. Mégcsak a mostani nem is érintős! Jó megértem, hogy ne akarjak ilyen drága cuccokat, de ha a tesómnak lehet:(

Már komolyan depressziós vagyok. Ledagadtoznak, lecsúnyáznak itthon. Ez pedig rohadtul fáj, ugyanis kezdtem magammal megbékélni, hogy 171 cm vagyok és 46 kg. Erre ők a földbe döngölnek. Gondolkoztam az öngyilkosságon, de értelmét nem láttam. Apukám dolgozik, elég sokat. Anyám nem.. Ő nyalja a tesóm seggét...Elakarok költözni, De mégis kihez forduljak?

2013. nov. 18. 18:05
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:

Ja és én vagyok a kitünő tanuló még a nővérem 3-as.

Engem sose kérdeznek, hogy mi volt suliban, sose tudom elmondani. A múltkor erőt vettem magamon és megakartam szólalni, mikor levegőt vet a tesóm (mindig beszél mi volt vele) és....leköpött! Leköpött mert megszólaltam...Tűnjön a p...ba! -.-

2013. nov. 18. 18:07
 2/29 A kérdező kommentje:
,,Elkezdtem metált és rockot hallgatni, ez persze nem tetszett anyámnak. (Hol ott a tesóm, ennyi idősen már r...nc volt.) " én ezt csinálom, amikor ő szexelgetett itt világba, és én vagyok a szar!
2013. nov. 18. 18:08
 3/29 anonim ***** válasza:
47%

Te magad mondtad, hogy korán lelépsz otthonról, és későn érsz haza. Nem is törekszel a kommunikációra az anyukáddal, akkor miért várod el, hogy veled is közelebbi legyen a kapcsolata?

Próbálj meg közeledni hozzá, nem hisztisen, hanem normálisan. Kérd meg, hogy veled is menjen el sétálni, vásárolni úgy, hogy a tesód ne legyen ott, mert szeretnél vele kettesben lenni.

Ha kialakul köztetek egy jó kapcsolat, akkor felhozhatod ezeket a dolgokat is, amiket említettél.

2013. nov. 18. 18:10
 4/29 anonim válasza:
60%
Én is az előttem írót támogatom, teljes mértékben igaza van. néma gyereknek anyja se érti a szavát... Az öngyilkosságot pedig felejtsd el.
2013. nov. 18. 18:15
 5/29 anonim ***** válasza:
95%

nem szép amit anyád csinál de neked is elég csunya szád van egy idegbajos kis kamasz vagy, ha ilyen stilusban beszélsz anyáddal akkor nem lepödök meg.

inkább hagyd öket békén és ne velük törödj hanem magaddal.

az irigység csak háborut szül. te viselkedj okos szép kislányként,ne ugy mint egy hárpia. nem tudsz mit tenni ha iylen nyomi anyád van már bocs..

de ledagadtozni 170/46ra???? öregem én 170/70 vagyok mégse vagyok dagadt. sztem te csontkollekcio lehetsz..

egyszerüen pergesd le magadrol a többiek véleményét. ne állj szoba velük ha ilyenek.tesodat kerüld el messzire ne adj okot neki arra h piszkáljon.

2013. nov. 18. 18:15
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
persze ne örökre vonulj el.csak ha nem muszáj inkább ne beszélj. beszélj akkor ha nincs ott tesod vagy anyud jo hangulatban van és te is képes vagy higgadt maradni és hiszti helyett nyugisan kérdezd meg h téged miért nem szeret ugy mint őt. ha kiakad akkor tényleg nem szeret. ha ledöbben akkor maga se tudja h ártott neked. ha utobbi történik szintén higgadtan mond el neki h ez meg az nem esik neked jol sé nem érzed azt hogy fontos vagy. MINDENT HIGGADTAN
2013. nov. 18. 18:20
 7/29 A kérdező kommentje:
Se szépen se csúnyán nem beszélek a muterrel. Megmondom nektek hogy nem is fogok....közeledjen, ha annyira akar. De nem akar
2013. nov. 18. 18:20
 8/29 anonim válasza:
30%
akkor meg ne csodálkozz.
2013. nov. 18. 18:23
 9/29 anonim ***** válasza:
28%

Na látod ez a baj. Hogy hisztis kislány vagy.

Ha nem akar közeledni, akkor igenis neked kell. (elárulom neked, hogy az én "muterom" sem közeledett felém, én tettem meg az első lépést felé)

Ha ennyire sem vagy képes, akkor ne hisztizz, hanem fogadd el a helyzetet, oszt csókolom. Nem itt kell rinyálni a válaszolóknak, hanem meg kell mozdulni.

2013. nov. 18. 18:23
 10/29 A kérdező kommentje:
Jesszus hányszor akartam oda menni hozzá...ő szült meg, nem vagyok számára idegen. ha nem hiányzik neki a társaságom, akkor ennyi...ezt nem értem. Lehet hisztis vagyok, de azért nem nagyobb hiszti lady, mint a "tesóm"..
2013. nov. 18. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!