Miért tesznek ekkora különbséget a szülők a gyerekeik között? Mit lehet tenni?
Nálunk is ugyanez volt.Én voltam a szar szemét, tesóm meg az angyal, holott úgy átveri őket meg hazudik, hogy az hihetetlen.
3év korkülönbség van közöttünk, ő a fiatalabb, de a kivételezést még mainapig sem értettem miért volt.
Sportolhattam akármit, le se szarták szó szerint, tesóm "sportját" (nem nevezhető annak) azt meg a fellegekbe dícsérték, állandóan az volt a téma.
Én takarítottam mindennap, ő a gép előtt rohadt mindennap, de az volt beállítva hogy milyen mocskos vagyok amiért nem segítek, tesóm többet segít és stb sorolhatnám még ezreivel...
Azt tudom, hogy szörnyű.Rengetegszer sírtam ez miatt, és kerestem az okot, hogy miért lehet.
Elköltöztem,de így se a legjobb,mert ha beszélünk (min.heti 4alkalom) akkor is hogy tesóm így úgy........
Én semmit nemtudtam tenni azon kívül, hogy bevackoltam a szobámba, remgetegszer ücsörögtem ott magamban, de inkább úgy, mint, hogy kint kellett volna lennem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!