Mivel győzzem meg a nővéremet?
Jövőre abba a városba akarok menni egyetemre, ahol a nővérem és a férje is lakik. Nem akarok kollégiumba menni, albérletre meg nem adnának pénzt apámék. Nővéremék sajátban laknak, pontosan nem tudom, de vagy két és fél, vagy három szobás a lakásuk.
Az lenne a legjobb, ha odaköltöznék hozzájuk, de nővérem hallani se akar róla. (Igaz, annyira nem is vagyunk jóban, de a férjét bírom.) Olyan kifogásokkal jön, hogy ők gyereket terveznek, meg hogy a "saját életüket" akarják élni. Pedig apámék kifizetnék nekik azt a pénzt, amibe a kollégium kerülne.
Szerintetek mit mondhatnék neki?
Ja, hozzáteszem, most elolvastam a hozzászólásaidat, és már igenis értem a nővéredet!
Te nem csak oda oda akarsz költözni, hanem ki akarod szolgáltatni magad. Eszednél vagy?
Hát így aztán hozzám sem jönnél, az egyszer már biztos!
Ha mindenki ennyire egyformán látja, akkor valószínű tényleg én megyek szembe az autópályán. :(
Kár, tényleg olyan jó lett volna. Bár valószínű veszekedtünk volna időnként, de azt már megszoktam.
Ne haragudjatok, azt hiszem, tényleg eléggé el vagyok kényeztetve. :(((( És félek elkerülni otthonról.
Én sem engedném a helyében hogy hozzám költözz.
Először csak beköltözöl,aztán majd azon háborogsz,hogy a csajodat sem viheted fel hozzájuk.Ők meg vágjanak jó arcot hozzá,hogy a békés otthonukból átjáróházat csinálsz vagy ahhoz,hogy siránkozol milyen hangosan sír a gyerekük?
Őszintén,nem tudlak sajnálni.
Én a nővéred helyében az alábbiak alapján fogadnálak be:
- ha melegkaját vársz el, akkor te végzed az összes mosogatást
- mosol magadra és teregetsz
- te takarítod a saját szobádat
- részt veszel a közös helységek takarításában
- csak az előzetes engedélyemmel vihetsz fel magadhoz bárkit
Viszont én sem örülnék, ha az öcsém hozzám akarna költözni (már volt nálunk is hasonló ötlet), mert szeretek a párommal kettesben lenni, egy harmadik ember biztosan zavaró lenne.
A kollégium nagyon jó...ne félj tőle...
Én sem fogadnám be az öcsemet, de tuti időnként áthívnám ebédelni, vagy csomagolnék is akár, de még egy (felnőtt) ember ott élése más.
Persze muszájból 1-2 hétre, hónapra igen, de x év fixen iskolaidőben nem mennék bele.
Én lehúztam 9,5 évet koliban, nagyon-nagyon jó, és egészen más ember esz az ember, toleránsabb életvalóbb. Magadnak kell gondoskodnod a dolgaidról, felnősz...stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!