Mivel győzzem meg a nővéremet?
Jövőre abba a városba akarok menni egyetemre, ahol a nővérem és a férje is lakik. Nem akarok kollégiumba menni, albérletre meg nem adnának pénzt apámék. Nővéremék sajátban laknak, pontosan nem tudom, de vagy két és fél, vagy három szobás a lakásuk.
Az lenne a legjobb, ha odaköltöznék hozzájuk, de nővérem hallani se akar róla. (Igaz, annyira nem is vagyunk jóban, de a férjét bírom.) Olyan kifogásokkal jön, hogy ők gyereket terveznek, meg hogy a "saját életüket" akarják élni. Pedig apámék kifizetnék nekik azt a pénzt, amibe a kollégium kerülne.
Szerintetek mit mondhatnék neki?
Aztarohadt.... A hülye nővéred?
Annyira mégsem hülye ha nem engedi :)
Az oltast azert kapod a hozzaszoloktol, hogy radobbenj, te gondolkozol rosszul.
Nem adnak tipeeket, mert egyetertenek a novereddel.
Ha olyan testver lennel, aki maga utan elpakol, takarit, segit, megkerdezi, mivel jarulhat hozza o a dolgokhoz, joban lenne mindket emberrel es nem csak elvarna dolgokat, akkor kapnal tippeket.
Szerintem fogadd el, hogy nem mehetsz a tesódékhoz!
Oadadná neki a koli árát? Mennyibe kerül a koli? Én a PTE kollégiumairól tudom mondani, hogy 12-20.000 közöttiek. Boccs, de ennyiért én sem vállalnám, mondjuk semmenyiért sem, de ez már az én magánvéleményem.
Próbáld elérni, hogy neked adja oda a kollégium árát és ami még kell az albérlethez azt diákhitelből, ösztöndíjból, diákmunkából fizeted.
AMúgy csak egy kérdés. Tesód főzne, mosna rád, de te miben járulnál hozzá a háztartáshoz?
Nem kell megijedni a kolesztól,nem olyan durva hely :).Én is be voltam tojva először (külföld,ráadásul munkásszálló is a koli,tele volt pasival,én meg lány vagyok).Szabályosan rettegtem.Aztán kiderült,hogy mindenki nagyon jófej,hívtak bulizni,mindenben segítettek :).Fantasztikus volt a hangulat.Anyud otthon kimossa a ruháidat,kaját meg gondolom majd csomagol,de a főzés sem tragédia.(Nagyon béna vagyok a konyhában,de még én is megtanultam főzni.)Amúgy is kajolás/főzés közben lehet a legjobban beszélgetni,nem is gondolnád mennyi embert megismerhetsz így :).
Ja és ha tanulásnál nem értesz valami,biztos van segítség a közelben :).
Nem értem. Nem egy vadidegenhez akarok beköltözni, hanem a testvéremhez.
Gondolom, hogy segítenék neki, ha muszáj. Ha meg kevesli a pénzt, azt apámmal kéne megbeszélniük. De szerintem elvből nem egyezik bele. :(
Na végre egy értelemes mondat tőled!
Elvből nem egyezik bele!
Valószínűleg így van és tökéletesen igaza van.
Én sem engedném meg, hogy beköltözz.
Nagyon nevetséges dolgokat soroltál fel, nézz már magadba basszus.
De te miert varod el, hogy szivesseget tegyen neked? Mert a testvered? Es o milyen szivesseget varhat el csereben TOLED? A penzt a szuleitektol kapna, nem toled.
Mit jelent az, hogy segitenel, ha muszaj? Mikortol az? Mi lenne az? Mert az mar kiderult, hogy nem a hazimunka.
Tenyleg nem erted, hogy nem te vagy a vilag kozepe??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!