Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mivel győzzem meg a nővéremet?

Mivel győzzem meg a nővéremet?

Figyelt kérdés

Jövőre abba a városba akarok menni egyetemre, ahol a nővérem és a férje is lakik. Nem akarok kollégiumba menni, albérletre meg nem adnának pénzt apámék. Nővéremék sajátban laknak, pontosan nem tudom, de vagy két és fél, vagy három szobás a lakásuk.

Az lenne a legjobb, ha odaköltöznék hozzájuk, de nővérem hallani se akar róla. (Igaz, annyira nem is vagyunk jóban, de a férjét bírom.) Olyan kifogásokkal jön, hogy ők gyereket terveznek, meg hogy a "saját életüket" akarják élni. Pedig apámék kifizetnék nekik azt a pénzt, amibe a kollégium kerülne.

Szerintetek mit mondhatnék neki?

2013. nov. 13. 13:32
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
98%

Aztarohadt.... A hülye nővéred?

Annyira mégsem hülye ha nem engedi :)

2013. nov. 13. 14:06
 22/41 anonim ***** válasza:
98%
Nem a nővéreddel van a baj, te viselkedsz úgy mint egy elkényeztetett kisgyerek. Nem csodálom, hogy nem akarja, hogy hozzá költözz.
2013. nov. 13. 14:07
 23/41 anonim ***** válasza:
98%

Az oltast azert kapod a hozzaszoloktol, hogy radobbenj, te gondolkozol rosszul.

Nem adnak tipeeket, mert egyetertenek a novereddel.

Ha olyan testver lennel, aki maga utan elpakol, takarit, segit, megkerdezi, mivel jarulhat hozza o a dolgokhoz, joban lenne mindket emberrel es nem csak elvarna dolgokat, akkor kapnal tippeket.

2013. nov. 13. 14:08
 24/41 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem fogadd el, hogy nem mehetsz a tesódékhoz!

Oadadná neki a koli árát? Mennyibe kerül a koli? Én a PTE kollégiumairól tudom mondani, hogy 12-20.000 közöttiek. Boccs, de ennyiért én sem vállalnám, mondjuk semmenyiért sem, de ez már az én magánvéleményem.

Próbáld elérni, hogy neked adja oda a kollégium árát és ami még kell az albérlethez azt diákhitelből, ösztöndíjból, diákmunkából fizeted.

AMúgy csak egy kérdés. Tesód főzne, mosna rád, de te miben járulnál hozzá a háztartáshoz?

2013. nov. 13. 14:08
 25/41 anonim ***** válasza:
96%

Nem kell megijedni a kolesztól,nem olyan durva hely :).Én is be voltam tojva először (külföld,ráadásul munkásszálló is a koli,tele volt pasival,én meg lány vagyok).Szabályosan rettegtem.Aztán kiderült,hogy mindenki nagyon jófej,hívtak bulizni,mindenben segítettek :).Fantasztikus volt a hangulat.Anyud otthon kimossa a ruháidat,kaját meg gondolom majd csomagol,de a főzés sem tragédia.(Nagyon béna vagyok a konyhában,de még én is megtanultam főzni.)Amúgy is kajolás/főzés közben lehet a legjobban beszélgetni,nem is gondolnád mennyi embert megismerhetsz így :).

Ja és ha tanulásnál nem értesz valami,biztos van segítség a közelben :).

2013. nov. 13. 14:09
 26/41 A kérdező kommentje:

Nem értem. Nem egy vadidegenhez akarok beköltözni, hanem a testvéremhez.

Gondolom, hogy segítenék neki, ha muszáj. Ha meg kevesli a pénzt, azt apámmal kéne megbeszélniük. De szerintem elvből nem egyezik bele. :(

2013. nov. 13. 14:13
 27/41 anonim ***** válasza:
97%

Na végre egy értelemes mondat tőled!

Elvből nem egyezik bele!

Valószínűleg így van és tökéletesen igaza van.

2013. nov. 13. 14:14
 28/41 anonim ***** válasza:
97%

Én sem engedném meg, hogy beköltözz.

Nagyon nevetséges dolgokat soroltál fel, nézz már magadba basszus.

2013. nov. 13. 14:16
 29/41 anonim ***** válasza:
98%

De te miert varod el, hogy szivesseget tegyen neked? Mert a testvered? Es o milyen szivesseget varhat el csereben TOLED? A penzt a szuleitektol kapna, nem toled.

Mit jelent az, hogy segitenel, ha muszaj? Mikortol az? Mi lenne az? Mert az mar kiderult, hogy nem a hazimunka.

Tenyleg nem erted, hogy nem te vagy a vilag kozepe??

2013. nov. 13. 14:17
 30/41 anonim ***** válasza:
9%
Elég szomorú, hogy ez a helyzet, de ráerőltetni nem tudod magadat. Sajnálom, hogy ilyen a viszony köztetek, nálunk a húgommal ez egy percig nem is lenne kérdés. :(
2013. nov. 13. 14:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!