Az miért van, hogy anyám jobban szereti a nővéremet mint engem? (én 14/f ő 15/l)
Két eset van.
a) Anyukád "rossz szülő", és kivételezik az egyik gyerekével.
b) Anyukádnak megvan a tapasztalata veled kapcsolatban, kevésbé vagy megbízható, szavahihető. Ez a valószínűbb. Kérdezd meg tőle, miért nem hisz neked. Hosszú távon nagy hátrányaid lehetnek abból, hogy nem bízik benned.
Ha ez igaz, akkor sajnos azt kell mondjam, hogy anyukád egy önző, ostoba és korlátolt liba. Van egy "kedvenc", az felel meg a saját maga jó oldalának, és van egy rossz, aki te vagy, és az egyenlő a saját maga rossz oldalával, amit még maga elől is tagad.
Nincs más hátra, állj a sarkadra és boldulj egyedül. Ha tényleg beteg vagy, és nem enged el orvoshoz, akkor menj el a suliba, beszélj az ofővel, és kérd meg, hogy ő vagy valaki más kísérjen el orvoshoz.
Előbb-utóbb anyukád észbe fog kapni, mert ilyen libák mindig blamálva érzik magukat, ha a gyerek baját más látja meg, nem ők.
szerintem több lehetőség is van.
1. Vagy tényleg kivételezik vele
2. Vagy tényleg nem vagy megbízható
3. -én leginkább ezt gondolom - ő is lány, és a nővéred is, és tudja, hogy milyen nehéz a lányoknak. Tudod, menstruáció, sokkal többször depressziósak, kell nekik a magány, hogy megérthessék, és megismerjék magukat. MEnstruáció is ott van. Lehet hogy épp meg volt neki, és tudod milyen kellemetlen az, hogy iskolában ott egész végig szenvedned kell, lehet görcsöl a hasa, bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!