Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel győzzem meg a páromat arról, hogy nem csalom meg?
Régen a párom előtt volt egy kapcsolatom, szeretője voltam egy nős pasinak. A párom "biztatására" szakítottam vele.
Tegnap a párom szóvá tette, hogy úgy vette észre mintha elhidegültem volna tőle. Megkérdezte, hogy megint jóban vagyok e azzal a pasival akivel régen. (amúgy a pasi a kollegám)
Mondtam neki, hogy nem de ő azt mondja, hogy érzi, hogy valami nincs rendben kettőnk között.
Hiába mondom neki, hogy csak a fáradtság miatt nincs kedvem vele összebújni nem hisz nekem. Mit tegyek?
Ha nem hisz neked, akkor nincs mit tenni.
Minél jobban bizonygatod, annál inkább kételkedni fog.
Nézd, sok ember értékrendjébe nem fér bele, hogy szerető voltál.
Ráadásul egy nős pasinak a szeretője.
Akivel naponta találkozol.
Papolhatnak bizalomról a többiek, de mint tudjuk: kutyából nem lesz szalonna. A pasidat teljesen meg lehet érteni ebben a helyzetben, pláne, ha rendszeresen elutasítod a közeledését.
És mi az, hogy a pasid bíztatására szakítottál a szeretőddel? Ennyire akaratgyenge vagy? Nem csoda, ha kételkedik a szavadban.
Én spec levegőnek sem néznélek, annyira megvetem a fajtád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!