Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel győzzem meg a páromat arról, hogy nem csalom meg?
Régen a párom előtt volt egy kapcsolatom, szeretője voltam egy nős pasinak. A párom "biztatására" szakítottam vele.
Tegnap a párom szóvá tette, hogy úgy vette észre mintha elhidegültem volna tőle. Megkérdezte, hogy megint jóban vagyok e azzal a pasival akivel régen. (amúgy a pasi a kollegám)
Mondtam neki, hogy nem de ő azt mondja, hogy érzi, hogy valami nincs rendben kettőnk között.
Hiába mondom neki, hogy csak a fáradtság miatt nincs kedvem vele összebújni nem hisz nekem. Mit tegyek?
Kedves utolsó, akkor is így gondolkodnál, ha a pasid egy munkahelyen dolgozna azzal a csajjal, akivel előtted viszonya volt? Ja igen, az a viszony ráadásul titkos dolog, mert a csajnak férje van..
És ha a pasid hirtelen elutasítaná a közeledéseidet, fáradtságra hivatkozva?
Ja igen, jössz a bizalommal. Tudod, a bizonyára a kérdésben szereplő nős pasi felesége is bizalmat adott a férjének..
Valahol érthető a párod viselkedése. Nős férfi szeretője voltál egykor, miért ne lehetnél akár most is az, pláne ha még nap mint nap találkozol az illetővel. Eddig azért nem került ez szóba (hogy kinézi ezt belőled) mert nem volt otthon gond. Most, hogy egyéb okból a szex nem olyan mint volt, persze hogy kattog az agya ezen.
Mást nem tudsz mondani neki, mint az igazat. Hogy mellette nincs szükséged másra, éreztesd vele hogy szereted, hogy fontos neked. Ha igényli számolj be neki a napodról. Menjen el érted néha a melóhelyre, ahol nyilvánosan öleld meg, adj neki puszit, hogy lássa, hogy te vele vagy és ezt mások előtt nyilvánosan meg is mutatod, tehát nem játszod meg magad a melóhelyen hogy nem jó a kapcsolatod otthon. Legyél türelmes hozzá, majd idővel rájön, hogy mellette más ember vagy. Az ottani változáson meg dolgozni kell, hogy álljon vissza minden a régire.
Te írtad ki azt is, hogy a párod azthiszi megcsalod, mert 2 hete nem szexeltetek.....
Tudod ha nem szexelnénk 2 hétig a párommal, már az első 3 nap után elkezdeném a sírom ásását... :)
"Kedves utolsó, akkor is így gondolkodnál, ha a pasid egy munkahelyen dolgozna azzal a csajjal, akivel előtted viszonya volt? "
Nem tudom, hogy gondolkodnék, mert soha nem csaltam meg senkit, és soha nem volt viszonyom nős férfival. A párom szintén hűséges volt elmondása szerint eddig minden párjához, és ő sem csábított el férjes asszonyt. Ezek után nincs miért másként gondolkodnom. A fent említett dolgok nálam kizáró okok, nem alakítanék ki kapcsolatot hűtlenségre hajlamos emberrel. Javasoltam a szakítást, amivel mindkét fél jól járna. A kérdező azért, mert nem vádolnák többet, a párja meg azért, mert nem kéne többet azon kattogni, hogy épp máson pattog-e a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!