Mivel győzzem meg a páromat arról, hogy cserélje el a házat az anyukájáéval?
Ha ugyanolyanok a házak akkor tényleg nem kell az anyagiakon aggódni, de lehet, hogy az egyik nagyobb, vagy a másikhoz kert is van...
Bár szerintem így is elég közel lakik anyósotok, nem kellene feltétlenül áthurcolni minkét ház összes berendezését.
Hát papírozás, telekkönyvezés,tulajdoni lap átírás nélkül nagy merészség az ilyen cserebere. Teszem azt, az egyikbe belecsap a villám. Akkor kié égett le? Aki benne lakik, vagy aki nevén van? És ha beázik, ki javítja a tetőt? A tulajdonos, vagy aki benne lakik?
Amíg nagy a harmónia, addig minden könnyűnek, egyszerűnek látszik. De ha jön egy probléma, akkor jó, ha tudom, mi az enyém.Van, akinek házára terhelik a tartozását. Akkor kié legyen jelzáloggal terhelt?Ki lesz a víz-gáz-villany fogyasztója a szolgáltatóknál? Mondhatod, hogy á, nálunk ebből sosincs probléma. De egyszer lehet. Én nem mennék más házába csak úgy, hogy ő meg lakjon az enyémben. Csak úgy.
Mi értelme lenne a cserének? Miért zavar téged, hogy az anyósod a szomszédba jár?
Nem hiszem, hogy belemennének a cserébe, és igazuk is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!