Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mivel győzzem meg a nővéremet?

Mivel győzzem meg a nővéremet?

Figyelt kérdés

Jövőre abba a városba akarok menni egyetemre, ahol a nővérem és a férje is lakik. Nem akarok kollégiumba menni, albérletre meg nem adnának pénzt apámék. Nővéremék sajátban laknak, pontosan nem tudom, de vagy két és fél, vagy három szobás a lakásuk.

Az lenne a legjobb, ha odaköltöznék hozzájuk, de nővérem hallani se akar róla. (Igaz, annyira nem is vagyunk jóban, de a férjét bírom.) Olyan kifogásokkal jön, hogy ők gyereket terveznek, meg hogy a "saját életüket" akarják élni. Pedig apámék kifizetnék nekik azt a pénzt, amibe a kollégium kerülne.

Szerintetek mit mondhatnék neki?

2013. nov. 13. 13:32
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
98%
Ja, hogy azért akarsz odamenni, hogy legyen egy pótanyuci aki mos, főz rád. Talán nem ártana felnőni.
2013. nov. 13. 13:49
 12/41 anonim ***** válasza:
97%
Előző vagyok. Én egyetem alatt koleszos voltam. Tuti, hogy szüleid csomagolnak majd neked kaját amit csak bedobsz a mikróba. Amúgy a legjobb barátságok a kolesz konyhájában jönnek létre. Mosni meg gondolom hazajársz majd hétvégén. Anyukád moss rád, mint ahogy eddig is mosott. AMúgy meg nem egy ördöngöség megtanulni sem a főzést sem a mosást.
2013. nov. 13. 13:50
 13/41 anonim ***** válasza:
97%
Bocs, azthittem nő vagy :D egyébiránt előbb utóbb meg kell tanulni főzni, mosni, takarítani...
2013. nov. 13. 13:50
 14/41 Imola Ágnes ***** válasza:
98%
Tudod mit? Próbáld ki, és akkor majd meglátod... nagyon is plusz munka másra főzni, mosni...de ezzel a hozzáálással nem csodálom, hogy nem fogad a nővéred... amúgy egyértelmű, hogy fogalmad nincs a való életről, és ezt igen is a koleszban tapasztalod majd meg. PS. amúgy koleszes barátaim, azt állítják azok voltak élete legszebb évei, mikor koleszban laktak, haverok, pia, nők:P
2013. nov. 13. 13:53
 15/41 A kérdező kommentje:

De miért egyek mikrózott kaját, ha kaphatok frisset is? Mondom, apám odaadná nekik a koli díját, ha ragaszkodnak hozzá (ő maga mondta), szóval nem is ingyen lennék.

Bulizni tőlük is ugyanúgy el tudok menni. Nővel meg csak jobb a saját szobámban, mint kollégiumban, nem?

2013. nov. 13. 14:01
 16/41 anonim ***** válasza:
98%

Hahaha!

Novered nem hulye. Eszeben sincsen fozni, mosni rad! Nem plusz munka meg egy fo? Akkor az sem munka, amit magad utan elvegzel!

Majd rajossz. Itt az ideje felnoni.

2013. nov. 13. 14:02
 17/41 A kérdező kommentje:
Légy szíves ne oltsatok, van nekem elég bajom a hülye nővéremmel. Tippeket kértem.
2013. nov. 13. 14:03
 18/41 anonim ***** válasza:
97%
Hát a nővéred helyében én sem akarnám, hogy odaköltözz. Elképesztő, hogy mennyire pofátlan vagy...
2013. nov. 13. 14:04
 19/41 anonim ***** válasza:
97%
Neked jobb lenne, csak a nővérednek nem...
 20/41 anonim ***** válasza:
97%

Ha friss ételt akarsz főzöl magadnak. Ennyi.

Másrészt a koli díja nem hiszem, hogy fedezi a rezsit + ételt amit rád költenének. Ráadásul pluszmunkát jelentesz.

1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!