Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A bátyám folyton piszkál...

A bátyám folyton piszkál amikor menstruálok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én 12,5 éves lány vagyok és a bátyám 14 éves. 11 éves koromban jött meg először. Szóltam anyának, hogy azt hiszem megjött, és anya hangosabban mondta, hogy ad betétet, és ő ezt meghallotta. Pedig tudja, hogy miért menstruál egy nő, és anya is mindig rászól, de ennek a hatása kb. 1 óráig tart. Amúgy egész jó testvérek vagyunk, szóval nem is értem hogy miért csinálja ezt.
2013. aug. 3. 16:46
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
23: Atyaúristen és miért kotorászta ki? És akkor tudta meg, hogy mi az? És mit szólt, amikor megtudta? :D
2013. okt. 23. 07:59
 32/32 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy éppen arról akarja elterelni a figyelmet, hogy neki most összevissza van merevedése?

Szégyelli, ezért keres másban olyat, amit az titkolni akar. Végülis "nem fair", hogy a lányok menstruációja nem olyan nyilvánvaló dolog a külvilág számára, mint amennyire ő annak érzi a merevedését...

2013. okt. 23. 08:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!