Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A bátyám folyton piszkál...

A bátyám folyton piszkál amikor menstruálok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én 12,5 éves lány vagyok és a bátyám 14 éves. 11 éves koromban jött meg először. Szóltam anyának, hogy azt hiszem megjött, és anya hangosabban mondta, hogy ad betétet, és ő ezt meghallotta. Pedig tudja, hogy miért menstruál egy nő, és anya is mindig rászól, de ennek a hatása kb. 1 óráig tart. Amúgy egész jó testvérek vagyunk, szóval nem is értem hogy miért csinálja ezt.
2013. aug. 3. 16:46
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

De miért anyukádtól kell kérni? Széfben tartja a betéteket?

Nálunk bent van a wc-ben egy kis szekrény, és önkiszolgáló alapon működik.

2013. aug. 3. 23:35
 22/32 anonim ***** válasza:

Épp ez az, kezeld természetesen és nem fogja érdekelni. Ha te sem szólogatsz vissza, csak lesz*rod amit mondd, akkor abbahagyja mert ráun, vagy ráébred,hogy ez normális dolog.

A másik meg, tartsatok a fürdőben betét és akkor nem kell kéregetni.

2013. aug. 3. 23:58
 23/32 anonim ***** válasza:
37%

Sajnos, anyukád egy nagy bunkó.

Igen, ez egy természetes jelenség, mint ahogy az is természetes, hogy nem kötjük a család férfi tagjainak az orrára.

előbb anyukádat kéne megnevelni, hogy utána nevelje meg a fiát.

Próbálj meg zsebpénzt kérni, és abból vedd meg, ha szükség van rá.

Persze, kell a fiúknak a felvilágosítás, de nem kell a mindennapokban emlegetni.

Hallottam olyan házas felnőtt ! férfiról is, aki a felesége vattáját a szemétből kikotorászta, hogy ez meg mi ???!!!!!

(45 N)

2013. aug. 4. 00:18
 24/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Megfogadom őket.

Anyukámmal nem szoktuk mások orrára kötni, hogy mikor van meg, de a bátyám már tudja, hogy mikor jön meg, és akkor mindig hallgatózik, és onnan tudja meg.

2013. aug. 4. 11:20
 25/32 A kérdező kommentje:
Amúgy anya szólt apának, hogy ez így már nem mehet tovább, hogy ilyen gyerekes a bátyám, ezért odahívták magukhoz a bátyámat és beszéltek vele. Utána odajött hozzám és bocsánatot kért tőlem, és azt mondta, hogy többet nem szekál. Szerintem ez bevált, mert eddig nem kért bocsánatot ezért, és anya és apa is a hatásosabban beszélgettek el vele, mert általában amikor így beszélnek velünk, akkor úgymond "nyugton maradunk".
2013. aug. 4. 11:34
 26/32 anonim ***** válasza:
Ha mégse hagyja abba, lehet szívatni valami fiús dologgal. Pl. reggel biztos feláll neki, van éjszakai magömlése, ilyenkor hangosan megkérdezed, hogy "megint XY-ről álmodtál", ilyenek.
2013. aug. 4. 13:24
 27/32 A kérdező kommentje:
Kösz a választ!
2013. aug. 4. 13:31
 28/32 anonim ***** válasza:

Akartam javasolni, hogy ezt a szüleiddel kéne megbeszélnie, hogy ennyire azért ne legyen már éretlen, de akkor ez már pipa. :D

De ha még egyszer ilyen lenne, akkor nyugodtan piszkáld a reggeli sátorépítéssel. Hülye kamaszfiú, sajnos ilyen az összes egy ideig, de kinövik. :D Amúgy meg ha elmondja mindenkinek, h épp menstruálsz, akkor mi van? Magát nevetteti ki az ilyesmivel.

Anyuddal meg megbeszélhetnéd, hogy ne tőle kelljen kérni ilyesmit, nagylány vagy már. Attól hogy természetes dolog, és minden felnőtt ember tisztában van vele, hogy egy nő menstruál, még nem szívesen lobogtatnám végig a betétet a munkahelyemen a mosdó felé menet. :D

2013. aug. 4. 14:49
 29/32 anonim válasza:
60%
én a helyedben egy málnaszörpös betétet tennék az ágyába lefotóznám majd feltenném facebookra egy olyan komival:hermafroditaaaaaaaa :DD biztos nem csinálna ilye többet :DD
2013. okt. 15. 19:43
 30/32 anonim ***** válasza:

6: Jézusom, ez komoly baj!!!!

A szüleitek tudják? Az osztályfőnöke?....

Ezekkel a gyerekekkel komoly baj van, én szakembertől kérnék tanácsot!!!

2013. okt. 23. 07:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!