Miért kell folyton azzal foglalkozni, hogy mennyit eszem?
Anyám egész nap itthon van, gondolom unatkozik, és ez biztos nagyon jó elfoglaltság.. Leülök enni, odaül mellém és végignézi, ahogy eszek. Nem szól egy szót se, csak kb kinézi a számból.
Fogyózok, ha valamit evés után elfelejtek beírni a kalóriabázis oldalra, akkor fogja, belép és beírja nekem. Meg van, hogy csak úgy simán belép arra az oldalra, és megkérdi, hogy miért ettem délelőtt 200 g almát, miért nem csak 100 grammot.
Hiába eszek a szobámban, bejön, ha üvöltözök, az sem segít, próbáltam már mindent.. Elegem van, így is a rohadt fogyás körül jár az eszem, de ez még jobban rátesz :( Ma alig ettem..
Azért, mert valójában itt nem az evésről és a fogyózásról van szó, az csak az ürügy.
Anyukád erősen kontrollál téged, kb. péyan szinten, mint egy enyhén értelmi fogyatékos hétévest. Tapad rád, heyletted csinál meg dolgokat - amihez SEMMI köze sincsen!-, gyakrolatilag úgy akar élni, mintha a bőrödben ő maga létezne. Általában az ilyen nők nagyon irigyek a fiatal lányukra, mert ők maguk akarnak fiatalok lenni. Erre kevés mentség az, hogy unatkoznak.
Itt bizony neked kell keménynek lenned és kizavarni a szobából, rászólni, ha a dolgaid között kotorászik, jelszavazni a dolgaidat, hogy ne tudjon hozzájuk férni.
Ha üvöltözik, akkor azonnal fordíts neki hátat és hagyd ott!
Ha 18 éves kor alatti vagy, akkor nyugodtan meg lehet mondnai neki, hogy moderálja magát, mert különben feljelented a rendőrségen gyermekbűntalmazás miatt (az állandó üvöltözés, az állandó kontroll érzelmi bántalmazásnak számít), ha peidg 18 feletti vagy, akkor igyekezz minél hamarbb elköltözni tőle.
Édesapád van? testvéred? Rokonaid?
Javaslat: a nem evés nem jó ötlet. Szerintem ne törődj azzal, hogy hány kiló vagy, az alkatod ellen úgysem tehetsz sokat. Fogadd el amagd olyannak, amilyen vagy és anyukát igyekezz ignorálni, ahol lehet. Komolyan mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!