Miért kell folyton azzal foglalkozni, hogy mennyit eszem?
Anyám egész nap itthon van, gondolom unatkozik, és ez biztos nagyon jó elfoglaltság.. Leülök enni, odaül mellém és végignézi, ahogy eszek. Nem szól egy szót se, csak kb kinézi a számból.
Fogyózok, ha valamit evés után elfelejtek beírni a kalóriabázis oldalra, akkor fogja, belép és beírja nekem. Meg van, hogy csak úgy simán belép arra az oldalra, és megkérdi, hogy miért ettem délelőtt 200 g almát, miért nem csak 100 grammot.
Hiába eszek a szobámban, bejön, ha üvöltözök, az sem segít, próbáltam már mindent.. Elegem van, így is a rohadt fogyás körül jár az eszem, de ez még jobban rátesz :( Ma alig ettem..
Ti teljesen hülyék vagytok.
Az hízik el, aki több kalóriát eszik, mint amennyit eléget. Ennyi. Fogyni meg úgy lehet, meglepően, ha többet éget el, mint amennyit eszik, vagy alapból nem eszi meg, amit nem fog elégetni.
Azért ezen a vércsoportos diétán jót röhögtem :D
11-es jól írja, ennyi a titka, meg hogy ésszerűen kell csinálni, mert ha éhezteted magad akkor csak a fehérjéidet fogja lebontani a szervezeted. Szerintem neked olyan 1200-1400 kalória minimum jó lenne, főleg ha sportolsz is. Igaz, én nem vagyok életmód tanácsadó, csak orvostanhallgató :)
Anyukád valószínűleg csak aggódik érted, segíteni szeretne illetve időt szeretne veled tölteni közösen.
Nyilván túlzás amit csinál, és helytelen, hogy a magánügyeidben kutakodik (adatbázis megnézése). Ha ez a kalóriaadatbázis egy weboldal (bocsi, nem ismerem) akkor gondolom van felhasználóneved-jelszavad. No én jelszót változtatnék a helyedben, és megcsinálnám, hogy ne jelentkezzen be automatikusan/minden használat után kijelentkeznék. Akkor nem tudna belépni, beleírni, kutakodni.
Azt írod egyedül van otthon, unatkozik. Talán szeretne egy kis időt veled tölteni, esetleg próbálj néha valami közös programot csinálni vele, mondjuk közösen sportolni, vagy csak sétálni egyet evés után vagy ilyesmi.
(Ezt kb úgy képzelem, hogy: Anya, most eszek, szeretném ezt egyedül tenni, de ha megettem, utána elmehetnénk együtt biciklizni egy 10 percet...)
Szia! Étrend írással és sporttal foglalkozom... 1
000 kcal rettenetesen kevés, le fog lassulni az anyagcseréd. Leáll a fogyás - sőt, vissza fogod hízni. Ez nem személyes vélemény, hanem tény. Kapj észhez, mielőtt elcseszed a testedet!
Anyád meg egy idióta, de ezt Te is tudod. Viszont a lelkesedését olyan módon a javadra fordíthatod, hogy ha kapnál egy rendes étrendet, akkor a drágább alapanyagokat (pl. mandulatej) is meg tudnád vetetni vele - ami pedig a korodbelieknél sokszor gondot jelent. Mindezekkel együtt a viselkedése hihetetlenül destruktív, és könnyen étkezési zavarokhoz vezethet. Remélem van annyi eszed, hogy ezekbe nem esel bele.
Mindenesetre ha szeretnél pár jó tanácsot, akkor írj nekem privát üzenetet.
A dietetikusok 90%-a pedig hozzá nem értő idióta. Szóval az nem jelent semmit, hogy ő állította össze az étrendedet. Barom idióták gyülekezete.
Én adok Neked ingyen egy olyat, amivel nem fog tönkremenni a szervezeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!