Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A bátyám folyton piszkál...

A bátyám folyton piszkál amikor menstruálok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én 12,5 éves lány vagyok és a bátyám 14 éves. 11 éves koromban jött meg először. Szóltam anyának, hogy azt hiszem megjött, és anya hangosabban mondta, hogy ad betétet, és ő ezt meghallotta. Pedig tudja, hogy miért menstruál egy nő, és anya is mindig rászól, de ennek a hatása kb. 1 óráig tart. Amúgy egész jó testvérek vagyunk, szóval nem is értem hogy miért csinálja ezt.
2013. aug. 3. 16:46
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
De visszaszólni én is szoktam neki, nem hagyom magam sosem, És akkor általában egy időre abbahagyja.
2013. aug. 3. 17:14
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

honnan tudja mikor van meg?

szerintem te is hamarabb felveszed a piszkálódását ilyenkor (magamból kiindulva)

egyszer nagyon nyugodtan vágd oda, hogy "NŐJ MÁR FEL!!", "NE LEGYÉL ENNYIRE GYEREKES!" aztán a nők tipikus lesújtó nézése, szerintem ez belénk van kódolva, úgyh. 12,5 évesen is menni fog:D

26/N

2013. aug. 3. 17:16
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Hát én tudod suttyomban visszavágnék. Pl. halkan odasúgnám neki, hogy ezzel a kezemmel cseréltem ki a betétemet, és megsimogatnám az arcát... x)

vagy ha kenyeret kell adni vacsinál, akkor is ugyanez. Természetesen tiszta a kezed, de ő ettől hanyatvágja magát :D

2013. aug. 3. 18:13
 14/32 anonim ***** válasza:
55%

Egyáltanán miböl tudja meg? Nem kellene tudatnod vele. Nálunk sosem tudta senki, hogy mikor van meg valakinek, ez annyira magánügy volt, hogy nem tettük közhírré.

Legyél TE diszkrétebb, hogy ne vegye észre.

Ha meg kötözködik, akkor ne foglalkozz vele.

2013. aug. 3. 18:48
 15/32 A kérdező kommentje:
Onnan tudja meg, hogy amikor szólok anyának, hogy kell betét, anya normál hangon mondja, hogy akkor ad betétet és ezt már meg tudja hallani. Mondom is anyának, hogy beszéljük ezt halkabban, de ő azt mondja, hogy ez egy természetes dolog és butaság lenne ezt olyan nagyon titkolni, és ő is ezt a testvéreivel (igaz, hogy hárman vannak lányok)és a barátnőivel nyíltan szokta megbeszélni.
2013. aug. 3. 19:02
 16/32 A kérdező kommentje:
Ismer annyira, hogy tudja, hogy szoktam kezet mosni betétcserélés után, úgyhogy ez nem válna be.
2013. aug. 3. 19:04
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Előre gondoskodj arról, hogy legyen betét mikor közeleg a menstruációd ideje. Ne anyukádtól kelljen kérned, hanem nálad legyen a szekrényedben (1-2 db legyen mindig a táskádban is, kéznél) és csak elő kelljen venned amikor megjön. Így a bátyád nem fogja hallani. Beszéld meg anyukáddal, hogy szükséged van minden hónapban valamennyire - ezt te tudod, hogy a menstruációd alatt kb. mennyit használsz - és annyit mindig vegyen meg a számodra előre, mondjuk, mikor a sajátját vásárolja. Vagy egy nagybevásárlásnál szólj, hogy neked is vegyen most 2-3 hónapnyit meg előre. Én az akcióknál szoktam egyszerre többet megvenni, akár 4-5 hónapra is elegendőt.
2013. aug. 3. 20:13
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Az a megoldás,hogy elmentek anyuddal bevásárolni és vesztek betéteket és te elrakod. 16 vagyok de nekem soha nem szokták észrevenni mikor megvan.
2013. aug. 3. 20:30
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyből az jutott eszébe, hogy dobd hozzá a véres betétet.. :D Viszont mivel ezt nem csinálhatod. :D Fogj egy betétet, és mártogasd bele piros vízfestékbe, és aztán azt dobd hozzá. :D :D
2013. aug. 3. 20:58
 20/32 anonim ***** válasza:
Nyugtat a tudat, hogy előbb-utóbb ki fogja nőni? Most a legrosszabb korban van (legalábbis anno az én fiú osztálytársaim 13-14 évesen voltak a legborzasztóbbak), ismerkedik a saját testével és a lányokéval is. Zavarodottan, idiótán viselkedik, mert nem tudja hova tenni magában, hogy a lányok havonta véreznek, de majd megkomolyodik, és megérti, hogy ez természetes folyamat. Addig nyugodtan szólogass be neki, tedd helyre, ráfér :) Apukád nem tud vele beszélni? Elmagyarázhatná neki, ilyen korban a fiúk jobban hallgatnak a férfiakra, mint a nőkre.
2013. aug. 3. 23:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!