Szerintetek hívhatom a testvérem gyerekét egy olyan beceneven amit "én találok ki"? Nem lesz belőle kellemetlenség?
Dagobert... :)
Talán a szülésig ez a név még változhat, lehet akár Dzsenifer is belőle.
Egyébként meg illik tiszteletben tartani, ha ő ragaszkodik ehhez a névhez, hogy így szólítsd, hogy ezt szokja meg a gyerek, akkor ez van.
Remélem kamu. Ha nem, akkor szegény gyerek. Magyar nevet nem tudnátok kitalálni neki?
És igen, adhatsz majd neki becenevet. Max. ha zavarja a szülőket, szólnak.
Ezt mi nem tudhatjuk, te is mered a sógornőd.
Lehet, hogy nem fogja bánni.
Az unokatesóm fia Lóránt és kifejezetten megtiltotta, hogy Lóri-nak hívjuk a gyereket, mert szerinte az papagájnév.
Ja, erre nem gondolt hamarabb? Ha iskolába megy a fia, a gyerekeknek úgysem tudja megtiltani, hogy csúfolják.
Tudom, nem ez volt a kérdés, de úristen!!! Dagobert???? Mint a kacsa?? Szegény gyerek...
Jaj hát ha a sógornő gyöpös,akkor tuti megfog sértődni!
Egyébként Dagobert bácsii kacsamesééi... szerencsére majd mikorra ő felnő,akkora már a kacsamesék kimennek a divatból és elfelejtik őket.XD
Szerintem illik tiszteletben tartani a kérést. A névválasztás mindenkinek a saját döntése, hogy mit ad a gyerekének. Jó, a Dagobert szerintem is kib.szás, de akkor is az ő döntésük.
Amúgy nem lehet hogy csak szivatnak? Tesómék is eljátszották, egy idióta nevet mondtak mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!