Kutakodtam barátom telefonjában és olyat találtam benne, amin nagyon felment az agyvizem. Hetek óta nem mondom el neki, de már nagyon zavar!?
Soha nem kutakodtam a másik telefonjában, azonban barátom az elmúlt másfél hónapban úm. okot adott rá, furin viselkedett. Van egy táncpartnere, vele szokott néha beszélgetni. Barátomnak szerintem be is jön a csajszi, ami nem zavar, de az igen amit irogat neki. Egyszer mikor rákérdeztem, félrebeszélt.
Nem szeretném tudtára adni, hogy belenéztem a telefonjába..kellemetlen szitu lenne.
Még is megszeretném kérdezni tőle, hogy ezt hogy gondolta.
Mit tanácsoltok, hogy adagoljam be neki, hogy nem vagyok butus és tudom mi a szitu?
Amúgy nagyon szeretjük egymást és tényleg megvagyunk, de amit ír a lánynak az nagyon zavaró!
1.Engem is érdekelne mi volt az sms-ben ami ennyire zavaró.
2. Nagyon nagyon csúnya dolgot tettél.
3. Ennek a vége nagyon nagy balhé lesz. Te haragszol majd azért amit irt ő meg azért amit csináltál.
Uh sztem nincs mit beadagoli ... vagy kitálalsz vagy nem.
Hu hát megpróbálom röviden:).
1. Hogy megy-e egy szülinapi bulira, majd mikor mondta a lány, hogy nem hiszi, írta hogy akkor xy helyre holnap? Engem arra nem hívott...
2.A lánytól kunyerált képet, amin a ruhája és a csajszi nyakig van lefényképezve, majd mondta hogy nagyon szép! A lány pedig "provokálta", írta hogy igen, nagyon szép a ruha! A barátom pedig mondta hogy ő mindkettőre értette.
3.Szintén egy buliról volt szó... pedig megbeszéltük hogy elmondja ha megy.
Nem lesz nagy balhé, azt tudom... Nem olyan, nem szeret veszekedni, ritkán veszekszünk, havi 1x, akkor is azt mondja, hogy ő a hibás, változtat...
Tudom, nekem pl. ezen kéne. Viszont azt is tudom, hogy eddig semmi rosszat nem tettem a kapcsolatunk alatt. Sőt inkább én voltam az, aki beindította.
Hát... szerintem akkor innentől kezdve el is felejthetjük azt a mondatot, hogy "nagyon szeretjük egymást,de..". Szerintem ha szeretne, akkor nem írogatná a csajnak, hogy milyen szép.
Nem tudom mennyire lesz kiakadva rajta, hogy belenéztél a telefonjába, de az biztos, hogy az ő ügye nagyobb szemétség. Úgyhogy hajrá, én biztos, hogy kérdőre vonnám a helyedben.
21L
Utolsó! Sajnos igen... és nem tudom, ez más kapcsolatban hogy van, de engem nagyon zavar! Annak ellenére hogy a barátom nagyon szeret és bármit megtesz értem. Tudom, kell neki a szabadság, nem foghatom rövid pórázra, ő élete.
A 4.-et kihagytam:
Ezt a ruhás irogatást ki is törölte, ugyan is eezt kb. 3 hete írta, most nyoma sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!