Kutakodtam barátom telefonjában és olyat találtam benne, amin nagyon felment az agyvizem. Hetek óta nem mondom el neki, de már nagyon zavar!?
Soha nem kutakodtam a másik telefonjában, azonban barátom az elmúlt másfél hónapban úm. okot adott rá, furin viselkedett. Van egy táncpartnere, vele szokott néha beszélgetni. Barátomnak szerintem be is jön a csajszi, ami nem zavar, de az igen amit irogat neki. Egyszer mikor rákérdeztem, félrebeszélt.
Nem szeretném tudtára adni, hogy belenéztem a telefonjába..kellemetlen szitu lenne.
Még is megszeretném kérdezni tőle, hogy ezt hogy gondolta.
Mit tanácsoltok, hogy adagoljam be neki, hogy nem vagyok butus és tudom mi a szitu?
Amúgy nagyon szeretjük egymást és tényleg megvagyunk, de amit ír a lánynak az nagyon zavaró!
"Kérdeztem, miért írta, azt mondta, nem tudja, passz... úgy ahogy a bulis kérdésre sem tudott válaszolni.
"
Na EZ a gáz.
Hogy valaki nincs magával tisztában.
Kérdező, az a baj, hogy a barátodol kívül nincs senkid. Se anyád, se apád, se barátok. Azok ilyen vakok, akik függnek a másiktól.
Bizonyítottad, hogy a barátod bármit megtehet, te beszélsz 2-3 órát, ő hallgatja és kész. Nincs következménye, mert tőle függsz, ezt már a kérdés megfogalmazásában is írtad.
Beszéltem a barátjával azóta, gyerekkora óta ismeri a barátomat. Nem védeni akarta, mondta hogy szerinte is hülyeséget csinált, de nem csalt meg, adjak neki egy esélyt mert én vagyok az első komolyabb kapcsolata...
Azóta barátommal is beszéltem, ki jön hozzám, együtt töltjük a hétvégét, mondta hogy mindent átbeszélünk, újra szerelmet vallott.
"Kérdező, az a baj, hogy a barátodol kívül nincs senkid. Se anyád, se apád, se barátok. Azok ilyen vakok, akik függnek a másiktól."
Nem tudom, honnan veszed a bátorságot hogy ilyeneket írsz, de elhiheted hogy van apám, anyám és vannak barátaim!:) Úgy hogy köszönöm, ezt már is kizárhatod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!