Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg önzés szerintetek?
Nekem nagyon rosszul esne ha nem hívna meg pl. unokatestvérem az esküvőjére. De ha gyökér rokonaid vagyok akkor megértem a döntésed, nem önzés.
23F
A ti esküvőtök, úgy szervezitek, ahogy akarjátok. Azok, akik tényleg szeretnek titeket, gratulálnak, hogy összeházasodtok, és nem a rossz oldalát nézik.
Én is kis esküvőt szeretnék. Csak a legszükebb rokonok, csak a legjobb barátok.
Előző vagyok.
A rokonoknak pedig mondjátok azt, hogy nincsen pénzetek nagyobb esküvőre.
A leírás alapján érthető, hogy a szurkálódó, bajban sehol sem levő rokonokat kihagyjátok...
De tudod, mi van akkor, ha önzőek vagytok az esküvőtökön? A ti esküvőtök. Az önzés fontos tulajdonság, sokszor szükség van rá. Az nem bunkóság, hogy nem akartok meghívni mindenkit, akiknek látására nem vágytok. Az természetes, s egy jobb légkörű, meghittebb esküvő alapja...
Köszönöm a válaszokat!
5-ös, szerencséd van, hogy normálisak a rokonaid. De nálunk nem pénzkérdés. Egyszerűen csak nem akarjuk őket ott látni! De ezt képtelenek felfogni. Én már ott tartok, hogy zaklatás miatt feljelentem őket. Akkor talán egy távoltartási végzés lehet a megoldás a gondunkra.Mert már elviselhetetlen amit művelnek!
Én a helyedben felhívnám azokat a rokonokat, akik balhéznak, és elmondanám nekik, hogy nem a szüleimet kell csesztetni, ha nem tetszik valami, nektek szóljanak. És amúgy, ha tudni akarják, azért nem hívtad meg őket mert.... (és itt az indok).
Én leépíteném őket hamar, pláne, ha a szülőket csesztetik
tuti, h még el is küldeném őket a jó fenébe, ha ilyen pofátlanok.
mondjuk nálunk is elég érdekes rokonok vannak az én részemről a páromnak csak az anyukája jönne, ha lenne esküvőnk, illetve a jó barátai.
kb ugyanezt a cirkuszt jósolom magamnak én is, amit annyival intéznék el, h bocs, sajnos korlátozottak az anyagi keretek, de köszönjük a gratulációt :P
annyira kikészítenek már, h akárhányszor feléjük nézünk, folyton az esküvővel nyaggatnak, és süt a mondataikból a: mikor mehetünk már hozzátok zabálni és inni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!