Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg önzés szerintetek?
Nos, nem volt nehéz leépíteni őket, mert mikor a szüleimet megtalálták, akkor nem ilyen kis sekélyes védekezéssel jöttek, hogy jaj nem az ő döntésük, hanem kerek perec közölték, hogy az esküvő drága dolog, mi fizetjük magunknak, megvan mennyit szánunk rá és húztunk egy határt a vendégseregnél ÉS egyébként sem akartuk meghívni az egész családot, csak azért, mert rokonok.
Nekem nem maguk a nem meghívottak jöttek, hanem értük kampányolni akartak mások, én meg csak annyit mondtam, hogy eszembe se jutott meghívni, mégis minek.
5. vagyok.
Tudom, hogy nálatok nem az anyagiakról van szó, csak gondoltam ötletként leírom. Mondhatnátok ti is a rokonoknak.
Tudom, nem szép dolog hazudni, de szerintem most elnézhető lenne, annak érdekében, hogy nyugodtan, boldogan tudjatok készülődni az esküvőtökre. Mert ugye ha megmondjátok a valódi okot, akkor jönnek a balhézások, veszekedések, sértődések, és ez szerintem totál nem hiányzik az esküvő előtt. Teljesen beárnyékolná az egész készülődési hangulatot. Ha pedig azt mondod, hogy nincs több vendégre pénz, azt kénytelenek elfogadni, amiatt nem sértődhetnek meg. Ha így is megsértődik valaki, azzal már nincs mit tenni, annak már a béka popója alatt több szinttel van az értelme.
Nálunk a férjemnek van nagyobb családja, és ő nem akarta megszűrni a rokonságot, így meghívta az unokatestvéreket is, és a gyerekeiket. Hát jó sokan voltak... Így utólag azt mondom,nem mi voltunk a bunkók legalább. Volt aki még annyit sem volt képes mondani, hogy gratulálok, pedig mi mindent megtettünk, hogy jól érezzék magukat a vendégek.
Amit másképp csinálnék így utólag: leszarnám ki mit mond/gondol, és csak az érdekelne, hogy MI jól érezzük magunkat. Mindig van olyan akinek valami nem tetszik, és ezt a hátad mögött meg is mondja... Ők biztos jobban meg tudnának szervezni egy lagzit. Ja, és a legtöbben még annyit sem hoztak, ami a kaját fedezte volna. De persze meg lettek volna sértve ha nem jöhetnek.:-( A férjemnek mindenesetre felnyílt a szeme a család egy néhány tagjával kapcsolatban.
Én csak sajnálni tudlak, hogy ennyire nincs kapcsolatod a családoddal.
Nekem is nagy családom van, unokatesók, unokatesók gyerekei. :) És mind jönnek az esküvőre! Mert ők a családom, az életem részei.
A ballagásomon is ott voltak, jó sokan voltunk, de ez így jó.
"Én csak sajnálni tudlak, hogy ennyire nincs kapcsolatod a családoddal."
Ha ilyen "kulturáltan" viselik, hogy nincs ingyen étel meg ital, akkor talán jobb is és ezért nem kell sajnálni.
Kedves 15-ös. A családommal, vagyis a szüleimmel és a testvéreimmel van kapcsolatom, nagyon is jó. A rokonokkal nincs és mindent el is követek, hogy ne legyen. Ők ugyanis NEM a családom és nem is lesznek azok soha!
Ma egyébként tovább folytatódott a nagynénik-unokatesók akciója. Most szegény nagyit találták meg. De ő szerencsére kerek-perec megmondta, hogy nem lesz döntőbíró ebben az ügyben, őt hagyják ki. Imádom a nagyimat :D
Nálunk annyira széthúz a család, hogy eszem ágában sincs meghívni az unokatestvéreket... ők sem hívnak engem sehova, senki sem érdeklődik szinte, hogy hogy vagyunk, annak ellenére, hogy mi nem egyszer próbáltunk összehozni családi ebédeket, kevés sikerrel.
Kizárólag a szűk családi kört hívom, maximum nagybátyám családjáig bezárólag. Barátok közül azokat, akik mindig mellettem álltak (max 4 fő + párjaik).
Kinek kell olyan rokon, aki csak zabálni jön el hozzánk, amúgy meg rám sem néz egész évben?
N24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!