Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez tényleg önzés szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg önzés szerintetek?

Figyelt kérdés
Nyár végén lesz az esküvőnk. Szűk családi és baráti körben. Azokat az embereket akarjuk csak és kizárólag ott látni, akiket tényleg szeretünk. A páromnál nincs is gond. A szülei is egykék, nincs az a rengeteg rokon. Nálam viszont sajnos igen. És mióta megtudták, hogy nem hivatalosak az eseményre, ahol tudnak, ott szúrnak belénk. Vagyis főleg a szüleimet nem hagyják élni. Állandóan megy, hogy mi mennyire nem tiszteljük őket. Meg, hogy milyen megalázó, hogy kihagyjuk ilyen fontos eseményből a rokonságot. Apu és anyu hiába mondja, hogy nekik ebben nincs beleszólásuk, hogy a mi döntésünk, de hiába. Azok az agyatlanok képtelenek felfogni, hogy nincs rájuk szükségünk. Nem akarom hosszasan ecsetelni, de én gyerekkorom óta azt láttam, hogy a rokonok csak lehúzták a szüleimet. Amikor viszont rosszabbul ment nekik, apu, majd anyu betegsége miatt eltűntek. Most már szerencsére nincs ilyen gond, erre a keselyűk újra megjelentek. Csak egy példa: a diplomaosztómra hívtam meg a kereszt szüleimet. És nem jöttek el. Más baromi fontos dolguk volt! Akkor most se legyenek ránk kíváncsiak. És soha az életben. Én megtanultam, hogy a sors a barátainkkal kér elnézést a rokonaik miatt. Ti hogyan építettétek le a rokonságot? Miért kell, hogy a legszebb napot is elrontsák?

2013. máj. 2. 22:09
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"Én csak sajnálni tudlak, hogy ennyire nincs kapcsolatod a családoddal.

Nekem is nagy családom van, unokatesók, unokatesók gyerekei. :) És mind jönnek az esküvőre! Mert ők a családom, az életem részei."

Honnan tudod pontosan milyen a kapcsolata, meg kikkel? Mindenki más szinten tartja a kapcsolatot, mindenkinek más az elég.

Csak mondom neked, hogy nekem a nagyanyámnak az unokatestvére meg annak a gyereke se értette, hogy miért nincs meghívva, hisz ők is család. Hát már bocs, de ennyi erővel ott lehetett volna a fél ország, ha mindenkit meghívok, mert a "családom". Neked is ott volt, mindenki szegről végről is? Ha nem, akkor téged is csak sajnálni tud ennyi erővel az, aki mind az 500-800 rokonát hívja, mert úgy az igazi.

2013. máj. 5. 01:14
 22/22 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagytok önzőek. Szívetek joga, azt meghívni, akit szívesen láttok. Ez a ti nagy napotok lesz!

Ilyen rokonokat egyébként én se látnék szívesen az esküvőmön.

2013. jún. 3. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!