Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg önzés szerintetek?
"Én csak sajnálni tudlak, hogy ennyire nincs kapcsolatod a családoddal.
Nekem is nagy családom van, unokatesók, unokatesók gyerekei. :) És mind jönnek az esküvőre! Mert ők a családom, az életem részei."
Honnan tudod pontosan milyen a kapcsolata, meg kikkel? Mindenki más szinten tartja a kapcsolatot, mindenkinek más az elég.
Csak mondom neked, hogy nekem a nagyanyámnak az unokatestvére meg annak a gyereke se értette, hogy miért nincs meghívva, hisz ők is család. Hát már bocs, de ennyi erővel ott lehetett volna a fél ország, ha mindenkit meghívok, mert a "családom". Neked is ott volt, mindenki szegről végről is? Ha nem, akkor téged is csak sajnálni tud ennyi erővel az, aki mind az 500-800 rokonát hívja, mert úgy az igazi.
Egyáltalán nem vagytok önzőek. Szívetek joga, azt meghívni, akit szívesen láttok. Ez a ti nagy napotok lesz!
Ilyen rokonokat egyébként én se látnék szívesen az esküvőmön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!