Mit csináljak hogy elengedjenek de ne legyen kellemetlen?
Figyelt kérdés
ma este elszeretnék menni egy koncertre de mivel még csak 14 vagyok a szüleim azt mondják hogy 9re érjek haza viszont a koncert 10ig tart. gondoltam hogy ottalszok egy barátnőmnél de őszintén nem bunkóságból de ők egy putriba laknak. 1 szoba van ahol ő és az anyja lakik plusz egy "fürdőszoba" de abba még wc sincs csak egy ilyen kis lavór. főleg hogy az annya elment bulizni és félek hogyha berúgva haza jön akkor az mindenkinek nagyon kellemetlen lesz. de amúgy nagyon szeretem a barátnőmet és semmi előítélet vagy ilyesmi egyszerűen nem akarom hogy kínos legyen bármelyikünknek. amúgy tudom hogy 14 évesen játszom a nagylányt de szerintem azért megérdemlem hogy elmehessek szórakozni mert mióta anyám reggeltől estig dolgozik én főzök,mosok,takarítok az egész családra. szerintetek mit kéne csinálnom?2012. okt. 13. 11:03
1/3 anonim válasza:
14 évesen túl fogod élni, ha ezt a koncertet most kihagyod.
2/3 anonim válasza:
Kéredzkedj el tízig,és meg van oldva.
3/3 anonim válasza:
Nem igazán értem. A koncertre csak kilencig engednek el, de a barátnődhöz egész éjjelre? És oda mikor értek haza? Kicsit zavaros az egész.
Ha meg 9-re otthon, tehát a saját lakásotokban kell lenned, akkor mit izgat, hol és hogyan laknak a barátnődék? (Van, akinek "putri" - ahogy te jellemezted - sem jut ám, ugye tudod?)
Legésszerűbb lenne megkérned a szüleid, hogy ez egyszer engedjenek 10-ig, és jöjjenek érted kocsival, vagy kifizeted a taxit a zsebpénzedből.
Egyébként nálam nem lenne túl nagy sikered, ha az anyukád lennék, mert 14 évesen korai még éjjeli koncertekre mennie egy lánynak. Legföljebb ha lenne egy 5-6 évvel legalább idősebb nővéred, aki már elég felelősségteljes és érett, akkor vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!