Hogyan győzzem meg a szüleimet, hogy elengedjenek bulizni, ahogy minden barátomat?
Még csak nem is olyan undorító helyekre mennék, mint a hajógyári és társai .. Leggyakrabban a célállomás: ZP, Park, A38, Dürer stb. Vagy szimplán kiülnénk sörözni a helyi sörözőbe, esetleg vmi házibuli .. Nekem pedig mindig haza kell jönnöm az utolsó hévvel/vonattal (éjfél előtt fél órával), mikor még csak éppen hogy beindul a hangulat.
Nem szoktam taccsrészegre inni magam, nem drogozok, nem fekszek össze minden szembejövővel, mégis folyton kiakadnak. Egyedül soha sehonnan nem indulok el, inkább megvárom, amíg mások indulnak, vagy elmegyek velük korábban, és mindig van, aki arra lakik, amerre én.
Mit mondjak még? Lassan 1 hete itthon ülök, szarrá unom magam.
Még egy évem van a gimiből, aztán még jön az egyetem, tehát évközben ez nem oldaná meg a problémát.
Most még azt is mondhatnám, hogy jogos, amit a melóról mondasz, de április óta küldözgetem az önéletrajzom, és járok interjúkra, de rohadt nehéz bármi vállalhatót találni.
És ez nem is vinne előrébb a probléma megoldásában ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!