Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti kib@sznátok velük ahogy...

Ti kib@sznátok velük ahogy csak lehet?

Figyelt kérdés

háttérsztori: anyámék elváltak, nem volt jó a házasságuk,anyám megcsalta, apám megverte stb.

Sajnos úgy alakult,hogy egymás melletti házban lakunk,de mindkét ház az én nevemen van.

Apám alkoholista lett,tegnap átjött elvitt valamit ami nem az övé, én visszamentem érte (abba a kertbe ahol ő lakik) nekem esett,szitkozódott(tudni kel,hogy én anyámmal maradtam,apám vállalkozó,ki tudja mikor van neki pénze, tehát muszáj volt anyámmal mennem, még sulis vagyok,ezért apám megutált,elmond mindennek mindenkinek)

leköpött aztán nekem jött, összeverekedtünk(részeg volt, nem volt nehéz kivédeni a támadásait) hívtuk a rendőrséget, nagyanyám apám mellett lakik, a verekedés végére ért ki, de hamis tanúvallomást tett,hogy én kezdtem el kötekedni és én vertem meg a saját apámat, a rendőrök nem tudnak mit tenni, anyám felfogad valami nagyon jó ügyvédet és ki akar velük cseszni ahol tud, mamámat kirakjuk a házból, apámmal együtt..

Ti mit tennétek? Normálisan nem lehet megbeszélni a dolgot velük, hazudnak össze vissza a rendőrségnek a bíróságnak...

2012. júl. 22. 10:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
35%
Annyi a véleményem, hogy egyikőtök se normális. Megérdemlitek egymást.
2012. júl. 22. 10:26
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az utolsó mondatoddal megadtad a választ magadnak, még ha kemény dolognak is tűnik. :)
2012. júl. 22. 10:26
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

1#

A kérdező miért ne lenne normális mondjuk?!

2012. júl. 22. 10:28
 4/12 A kérdező kommentje:

1. köszi a semmitmondó véleményt.

2. tudom, de mégis csak az apám,megviselte a válás,mert szerette anyámat.. de akkor is amit mostanság csinálnak az elviselhetetlen. olyan szinten hazudnak apám meg nagyanyám,hogy teljesen hihető..

2012. júl. 22. 10:28
 5/12 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy a házak a te neveden vannak, nem hiszem hogy te dolgoztál meg értük. Nem lenne pofám kirakni apámat abból a házból, amiért megdolgozott.

Ne kommunikáljatok, ennyi.

2012. júl. 22. 10:43
 6/12 A kérdező kommentje:

4.

ha ez ilyen könnyen menne nem tartanánk itt,de mivel hetente legalább 3x átjön részegen verekedni ordibálni fenyegetőzni..szerinted van más választás?? azért lakik ott,mert nem akartam kirakni, de 1 éve zaklat. már volt vagy 3x 30 napos távolságtartásija,de örökös kéne neki -.-'

2012. júl. 22. 11:10
 7/12 anonim ***** válasza:

Apád milyen jogcímen lakik ott? Mert attól, hogy tulajdonos vagy, neki pl lehet haszonélvezete, ami erősebb jog.

Valamint a tulajdonjogot nem gyakorolhatod, csak gyámüggyel karöltve, ha nem töltötted még be a 18-at.

2012. júl. 22. 11:14
 8/12 A kérdező kommentje:
elmúltam 18, semmi haszonélvezeti joga nincs, csak szívességi lakáshasználat miatt lakik ott.
2012. júl. 22. 11:16
 9/12 anonim ***** válasza:
Így hirtelen nem tennén ki, megmondanám apa van fél éved, hogy elmenj innen, kiérdemelted, ha fél év alatt látom, hogy helyre jön az életed nem iszol (annyit) dolgozol és nem jössz át háborúzni akkor maradhatsz. Ha nem változna semmi akkor minden alkalommal feljelenteném amikor átjön és fél év múltán kitenném.
2012. júl. 22. 12:10
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem akkor is durva, hogy vett a nevedre egy házat te meg kidobod onnan, hogy menjen a híd alá.

Kulcsa van hozzátok? Ha igen, zárcsere és mindig legyen zárva a kapu és az ajtó.

2012. júl. 22. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!