Irjunk egyszer pozitivat is az anyosokrol:mi az az etel, amit olyan finoman keszit, ahogy mashol nem etted, ill. mi az, amit szerinte te keszitesz olyan jol, ahogy o nem tudja?
Figyelt kérdés
Pl.az en anyosom fantasztikusan finom tokfozeleket keszit.Addig meg se ettem,mig az ovet nem kostoltam,azota ez a kedvenc etelem. Szerinte viszont a szilvas gombocom az abszolut bajnok,neki sose sikerult jol,nem is fozott mar evek ota,mindig nekem kell)2012. júl. 10. 18:51
1/33 anonim válasza:
én nagyon szeretem az anyosomat, de eleg rosszul foz szegeny
2/33 anonim válasza:
na arra az e-re nem tudom hogy sikeredett ekezet mikor nincs is olyan a billentyuzeten :D
3/33 anonim válasza:
A rizses-zöldséges hús cserépedényben sütve :)
5/33 anonim válasza:
nekem nincs anyosom, csak egy anyos jelölt (aki nem is annyira anyos jelölt - hsszu sztroi ex anyos jelölt akivel jóban vagyok) és neki a lencselevesét imádom szagattott tésztával... (bár szegénynek mindig kemény marad a lencse) meg a paprikás csrike nokedlivel (pedig nem szeretem a cmbot, se meg a lencselevest se) ő meg csak az egyik sütimet kostola még :D
6/33 anonim válasza:
Az egyetlen dolog amit anyósom el tud készíteni "alapok" nélkül - viszont azt kifejezetten jól -, az a borsos tokány.
Azt szeretem, én sem bírom úgy készíteni ahogy ő.
Az én főztjeimet nem szokta dicsérni, mert irigykedik rájuk :))
De tekintve hogy a kókuszkockám receptjét nagy körülményesen és célozgatva "elkérte", gondolom az a favorit.
És s
7/33 anonim válasza:
"És s" nem tudom, honnan szökött meg :D
8/33 anonim válasza:
Én nagyon szeretem anyósomat, mert emberileg jól kijövünk, és tiszteletben tartjuk egymás magánszféráját (úgy, hogy együtt lakunk).
Minden főztje nagyon finom, nem tudnék kiemelni egyet :)
Inkább azt értékelem, hogy képes megújulni sértődés nélkül (szeretett zsírosan főzni, de a hatásomra egyre egészségesebb a konyhánk, és sokat kísérletezünk együtt).
9/33 anonim válasza:
Igen jól főz, szívesen vigyáz gyerekekre, szereti a fiait, így ellensúlyozza mindenhez mindig mindenkinél jobban értő apóst...
10/33 anonim válasza:
Az én anyósóm hihetetlenül finom franciasalátát csinál, hideg ízkavalkád nekem s anyumnak sose sikerül ilyen finomra, addig míg övét nem kostóltam csak a forróra a hidegtejfölt ismertem de az övé...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!