Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Irjunk egyszer pozitivat is...

Irjunk egyszer pozitivat is az anyosokrol:mi az az etel, amit olyan finoman keszit, ahogy mashol nem etted, ill. mi az, amit szerinte te keszitesz olyan jol, ahogy o nem tudja?

Figyelt kérdés
Pl.az en anyosom fantasztikusan finom tokfozeleket keszit.Addig meg se ettem,mig az ovet nem kostoltam,azota ez a kedvenc etelem. Szerinte viszont a szilvas gombocom az abszolut bajnok,neki sose sikerult jol,nem is fozott mar evek ota,mindig nekem kell)

2012. júl. 10. 18:51
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Jo akkor legyen Kovacs Lazar es Stahl Judit,vagy majd a Buday) D nem azert irtam mert ok a legnagyobb nevek-bar Jamie-t csipem-. De egyebkent is izles kerdese,kinek ki a ,nagy,. Koszonom mindenkinek a valaszt)
2012. júl. 25. 17:29
 32/33 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem még csak anyósjelöltem van. Emberileg is nagyon jól kijövünk, pedig együtt lakunk. Szerencsére mindent értelmesen meg tudunk beszélni. Szerinte én jobb húslevest főzők mint ő, szerintem pedig ő finom tejfölös csirkét tud csinálni. Az egy dolog, hogy mindig utána kell sóznunk párommal akármit főz, mert ők após jelöltemmel sótlanabbul esznek, mint mi, de még így is finom.

2012. aug. 13. 13:26
 33/33 anonim ***** válasza:
Anyósjelöltem van,de a chilisbabját nem lehet utánozni annyira finom. :)
2020. máj. 26. 18:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!