Irjunk egyszer pozitivat is az anyosokrol:mi az az etel, amit olyan finoman keszit, ahogy mashol nem etted, ill. mi az, amit szerinte te keszitesz olyan jol, ahogy o nem tudja?
Figyelt kérdés
Pl.az en anyosom fantasztikusan finom tokfozeleket keszit.Addig meg se ettem,mig az ovet nem kostoltam,azota ez a kedvenc etelem. Szerinte viszont a szilvas gombocom az abszolut bajnok,neki sose sikerult jol,nem is fozott mar evek ota,mindig nekem kell)2012. júl. 10. 18:51
31/33 A kérdező kommentje:
Jo akkor legyen Kovacs Lazar es Stahl Judit,vagy majd a Buday) D nem azert irtam mert ok a legnagyobb nevek-bar Jamie-t csipem-. De egyebkent is izles kerdese,kinek ki a ,nagy,. Koszonom mindenkinek a valaszt)
2012. júl. 25. 17:29
32/33 anonim válasza:
Szia!
Nekem még csak anyósjelöltem van. Emberileg is nagyon jól kijövünk, pedig együtt lakunk. Szerencsére mindent értelmesen meg tudunk beszélni. Szerinte én jobb húslevest főzők mint ő, szerintem pedig ő finom tejfölös csirkét tud csinálni. Az egy dolog, hogy mindig utána kell sóznunk párommal akármit főz, mert ők após jelöltemmel sótlanabbul esznek, mint mi, de még így is finom.
33/33 anonim válasza:
Anyósjelöltem van,de a chilisbabját nem lehet utánozni annyira finom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!