Ma rengetek kérdés vetődött fel a rossz anyósokról. Azért van olyan aki nagyon jóba van az anyósával?
Énis,egy tündér, bár még másfél hét,hogy az anyósom legyen:D
Jobbat,és szeretőbbet szerintem nem is kívánhatnék:)
Én igen, bár még nem vett el a fia.
De sajnos amikor meghallotta az "eljegyzés" szót, azóta kicsit fura lett. Remélem, nem lesz az esküvő után hirtelen sárkány...
Jó nektek!!!
Az enyém egy kétszínű nőszemély....
Engem is eleg nehezen fogadott el az Anyosom, de ezt nem mutatta csak egy kicsit, aztan En is hallottam masoktol, de En igyekeztem mindent megtenni, hogy bebizonyitsam azt, hogy a Fia nem valasztott rosszul!
Mindent megtettem, hogy erezze azt, hogy szeretem es tisztelem, sot meg hangsulyoztam is ezt kulon, hogy mennyire halas vagyok, hogy egy ilyen embert felnevelt, mint a Ferjem, s akkor a Ferjemet dicsertem, s ekkor tortent meg az, hogy nagyon jo baratnok lettunk!
Ma mar nagymama vagyok, de imadja a gyermekeimet, sot az unokamat is, es ma szinte minden szavaban Engem dicser mindenkinek es a gyermekeimet!
Kedves utolsó jó volt ezt olvasni:)
Az én anyósom sajnos már meghalt,de nekem semmi gondom
sem volt vele.Kicsit néha sokat beszélt max.ennyi!/lehet,h
én sem leszek sokkal jobb;-)/
Na de a mostohaanyósaomat nem szeretem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!