Ma rengetek kérdés vetődött fel a rossz anyósokról. Azért van olyan aki nagyon jóba van az anyósával?
Én is nagyon joban vagyok vele,bár nem az anyosom.
És valoszinüleg soha nem is lesz az ( épp tegnap beszéltünk vallással kapcsolatos dolgokrol a párommal, aztán kijelentette h. ö nincs megkeresztelve, de nem is szándékozik, és ha én templomi esküvöt szeretnék igy nem lehetne,de amugy se akar házasodni..)
Szal nekem max. anyosjelölt marad.De attol még nagyon szeretem!
Megkérdezte tegnap is, h nincs-e vmi bajom,mert szokatlanul csendes vagyok.... (van bajom,csak nemtudom elmondjam-e neki vagy se,mert nem biztos h mindenröl kell tudnia,van amit két embernek egymás között kell(ene) megbeszélnie)
Egyébként milyen érdekes, h. nem általánosságban fejezte ki magát a párom (ha valakivel templomi.... hanem ha én) Ez nem igazn szokott elöfordulni nála.
Az is érdekes, h. régimodinak vallja magát abbol a szempontbol h szereti megismerni a másikat,nem fejjel rohanni a házba,és multkor ugy elraktam egy gyürüm hogy azota se találtam,mondtam is majd nézek magamnak egyet...és nem mondta h. majd ö vesz. Amire szintén azt mondta egy régebbi beszélgetés alkalmával h. rá nem jellemzö..
Na jol eltértem a lányegtöl. Bocsika érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!