Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most vagyok váló félben a férjem el akarja venni a közös kis fiunkat aki 3-éves. Sajnos az anyagi helyzetem nagyon rossz mivel sok az otp és igy kevés a megélhetésre jutó pénz. Kérdés neki itélhetik? Ö a szüleinél lakik még munkahelye sincs.
Bocsi, de ezt nem tudom elhinni, hogy valakinek ENNYIRE rossz a helyesírása, pedig már férje és gyereke van...
Nekem úgy tűnik, hogy egy unatkozó 10 éves ontja itt magából a mű-problémákat és szórakozik a válaszokon? 8-[
Mi az, hogy "sok az otp"???...
Kedves Unatkozó!
Vedd elő a tankönyveidet és tanulj meg írni a felesleges idődben, a számítógépet meg arra is használhatnád, hogy okosodj egy csöppet.
engem is nagyon zavar a rettenetes helyesírás, de ettől még a probléma lehet valós!
kedves kérdező!
a bíróság az anyától csak nagyon indokolt esetben "veszi el" a gyereket.
javaslom, hogy legalább egy konzultáció erejéig fordulj ügyvédhez - magához a váláshoz nincs feltétlen szükség ügyvédre.
előzőnek:
"Bocsi, de hol van itt a sok helyesírási hiba?"
ha nem látod, akkor te is korrepetálásra szorulsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!