Irjunk egyszer pozitivat is az anyosokrol:mi az az etel, amit olyan finoman keszit, ahogy mashol nem etted, ill. mi az, amit szerinte te keszitesz olyan jol, ahogy o nem tudja?
Húúh,én se tudnék kiemelni semmit,mert baromi jól főz,imádok náluk kajálni:D
Ő nálunk?nem tudom...igazából dicsér mindent(bár sokszor a nagy igyekezetemben pont olyankor nem a legfinomabb a kaja,mikor jönnek látogatóba),de én is arra alapozok,aminek a receptjét elkérte,narancsos-csípős csirkeszárny:)
Amúgy én is szeretem az anyósomat,talán azért van,mert közvetlen a viszonyunk,és ha valami böki a csőröm,vagy az övét,akkor elmondjuk a másiknak,szóval nem nagyon vannak szőnyeg alá söpört sérelmek.
anyósom gasztronómiai tehetségét eddig nem volt szerencsém megtapasztalni, lévén hogy a rántott hús és a sültkrumpli azért nem egy Michelin csillagos vacsora :)
viszont nagyon tisztelem azért, mert egyedül felnevelte a fiát, taníttatta, jó modorra, illemre oktatta, és neki köszönhetően van egy olyan fantasztikus párom, amilyenről a legtöbb lány csak álmodik :D
egyébként elég nehéz természet, nem mindig találjuk meg a közös hangot, viszont soha nem mondanék rá egy rossz szót sem a fent leírtak miatt. :)
ja, és nem akar beleszólni az életünkbe, nem járkál hozzánk naponta, nem hívogatja a fiát minden xarért, nem oktat ki ha épp nem vagyunk egy véleményem. ezekkel a tulajdonságokkal már benne van a legjobb anyósok felső tízezrében :D
Nincs olyan,mert nem főz finoman (túl fűszeres,tűl zsiros minden)
A sütijeimet dicséri mindig,mert ő sütit nem tud sütni,maximum ilyen összekevered és megsül egybe a sütőbe piskótaszerűt.
Finoman főz, de semmi extra. Nem annyira az én ízvilágom.
Neki tetszik, hogy könnyű finomságokat szoktam összedobni, egyszerű, de nagyszerű.
úúúúúúúú, az én anyósom nagyon jól főz :)
eddig csak finomat ettem tőle, de a palatinusz, a sajtos, tejszínes csirkét nagyon finoman csinálja.
neki a húslevesem, a rizseshús és a rakott tésztám ízlett, apósom a fasírozottamat szereti nagyon, de igazából nem sokszor vannak nálunk, inkább mi eszünk náluk. De ő sokkal jobban főz, sőt, apukám is nagyon jó szakács.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!