Irjunk egyszer pozitivat is az anyosokrol:mi az az etel, amit olyan finoman keszit, ahogy mashol nem etted, ill. mi az, amit szerinte te keszitesz olyan jol, ahogy o nem tudja?
Anyós jelöltem nagyon fűszeresen, sósan főz, a párom is ehhez szokott hozzá, neki természetesen anyuka főztje a kedvence. Egy ételre mondta azt hogy jobban csináltam mint ő, de nem emlékszem mi volt az. :P
Nem szeretem a csülkös bablevest de amit anyós jelöltem főz, azt imádom. Nagyon jó még a mese almás sütije, bár néha találok benne almacsutkát darabokban. :)
Nekem emberileg nincs bajom az anyósjelöltemmel, de a főztjét annyira nem szeretem. :) Alapvetően én sem szeretem, ha valami túl fűszeres, erős vagy sós, de ez már túlzás. Tényleg minden levese, étele íztelen. Még ha nagy ritkán készít süteményt, annak sincs íze, a piskótában mintha egyáltalán nem lenne cukor, a krémben is alig van. Egyszer már kellett kérnem a rizsre sót, mert olyan volt, mintha konfettit ennék, nem bírtam magában enni. Pedig én tényleg nem szeretem, ha valami túl van sózva, vagy fűszerezve...
Nem jut eszembe semmilyen étel, amit jobban csinálna, mint én vagy a családom tagjai. Egyszer ettem nála sörkiflit, gyönyörűen nézett ki, de az íze annak is olyan semmilyen volt.
Sajnálom,hogy ezt kell írnom,de Anyósom egyáltalán nem tud főzni. Ízre borzalmas, állagra gyötrelmesek az ételek, kinézetre inkább kutyakajának mondanám. Semmit nem tud főzni,csak katyvaszt. A levese: vegeta, mirelit borsó és mirelit májgombóc. Rízs: gyorsrízs,az is vagy kemény,vagy pép. A húsról nem vágja le a hájakat,inakat és porcokat,így mindig találkozunk valami "fincsiséggel". a sütiket sörétnek vagy ágyúgolyónak lehet használni.
Nem tudom mi a kedvence a főztjeim közül, mindent meg szokott enni,sőt... Örülünk,ha saját fogyasztása marad. Párom sem szereti az anyja főztjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!