Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Irjunk egyszer pozitivat is...

Irjunk egyszer pozitivat is az anyosokrol:mi az az etel, amit olyan finoman keszit, ahogy mashol nem etted, ill. mi az, amit szerinte te keszitesz olyan jol, ahogy o nem tudja?

Figyelt kérdés
Pl.az en anyosom fantasztikusan finom tokfozeleket keszit.Addig meg se ettem,mig az ovet nem kostoltam,azota ez a kedvenc etelem. Szerinte viszont a szilvas gombocom az abszolut bajnok,neki sose sikerult jol,nem is fozott mar evek ota,mindig nekem kell)

2012. júl. 10. 18:51
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Anyós jelöltem nagyon fűszeresen, sósan főz, a párom is ehhez szokott hozzá, neki természetesen anyuka főztje a kedvence. Egy ételre mondta azt hogy jobban csináltam mint ő, de nem emlékszem mi volt az. :P

Nem szeretem a csülkös bablevest de amit anyós jelöltem főz, azt imádom. Nagyon jó még a mese almás sütije, bár néha találok benne almacsutkát darabokban. :)

2012. júl. 11. 12:47
 22/33 anonim ***** válasza:

Nekem emberileg nincs bajom az anyósjelöltemmel, de a főztjét annyira nem szeretem. :) Alapvetően én sem szeretem, ha valami túl fűszeres, erős vagy sós, de ez már túlzás. Tényleg minden levese, étele íztelen. Még ha nagy ritkán készít süteményt, annak sincs íze, a piskótában mintha egyáltalán nem lenne cukor, a krémben is alig van. Egyszer már kellett kérnem a rizsre sót, mert olyan volt, mintha konfettit ennék, nem bírtam magában enni. Pedig én tényleg nem szeretem, ha valami túl van sózva, vagy fűszerezve...

Nem jut eszembe semmilyen étel, amit jobban csinálna, mint én vagy a családom tagjai. Egyszer ettem nála sörkiflit, gyönyörűen nézett ki, de az íze annak is olyan semmilyen volt.

2012. júl. 11. 15:41
 23/33 anonim ***** válasza:
55%
Én szeretem az anyósomat, remekül főz, jól el lehet beszélgetni vele, mindenről, és remek férjet nevelt nekem. Ő is szereti a főztöm, mindig dicsér, hogy jó feleség, és jó anya vagyok. Második anyám. Éljenek az anyósok.
2012. júl. 11. 21:29
 24/33 anonim ***** válasza:
A lasagne-je és a rakottkelkáposztája isteni! Sütni úgy tud, akár egy cukrász, a sütijei naggggyon finomak, főleg a Rigó Jancsija és a krémese, de viszont az én muffinom verhetetlen még ő szerinte is! ;)
2012. júl. 12. 00:25
 25/33 anonim ***** válasza:
27%
Egy muffinban mi olyan verhetetlen? :D A legegyszerűbb sütemény, egy 8 éves el tudja készíteni.
2012. júl. 12. 14:52
 26/33 anonim ***** válasza:
Aha,főleg ha a papírba ragad a tészta,kemény,száraz,stb.. ne gondold, hogy olyan könnyű.. de ahogy én is csinálom, az ízeket kombinálom, és nem mindegy, hogy mi mellé mit raksz.. Nem csak egyszerű muffin tésztát készítek, tele rakom finomságokkal.. ez a nem mindegy!
2012. júl. 12. 22:00
 27/33 anonim ***** válasza:
54%
Én is csináltam már muffint, de az max 12 évesen volt nekem nagy durranás. Az meg nem nagy művészet, hogy bele van dobálva csoki, gyümölcs, vagy akármi. Elronthatatlan, legalábbis nekem az, nem kihívás. És elég unalmas sütemény.
2012. júl. 12. 23:08
 28/33 A kérdező kommentje:
A tegnapi muffint kritizalo kommentelo nyugodtan megsporolhatta volna a beszolast,meg ha o egy Jamie Oliver vagy Nigella Lawson kvalitasu szakacs is-amit erosen ketlek-a tobbieknek koszonom a velemenyeket. Kiderult szamomra hogy nem csak rossz anyosok vannak,de viszont ok se tokeletesek,ahogy ugye a legtobb meny sem) szoval szeressuk egymast,ha lehet,ha meg nem,akkor inkabb probaljuk elkerulni a masik maganszferajat,es vedjuk meg a magunket is.
2012. júl. 13. 07:46
 29/33 anonim ***** válasza:
Miért ez a két felsorolt szakács valaki? Azon kívül, hogy felkapott és túlajnározott? Ennél komolyabb nevek is léteznek.
2012. júl. 13. 12:16
 30/33 anonim ***** válasza:

Sajnálom,hogy ezt kell írnom,de Anyósom egyáltalán nem tud főzni. Ízre borzalmas, állagra gyötrelmesek az ételek, kinézetre inkább kutyakajának mondanám. Semmit nem tud főzni,csak katyvaszt. A levese: vegeta, mirelit borsó és mirelit májgombóc. Rízs: gyorsrízs,az is vagy kemény,vagy pép. A húsról nem vágja le a hájakat,inakat és porcokat,így mindig találkozunk valami "fincsiséggel". a sütiket sörétnek vagy ágyúgolyónak lehet használni.

Nem tudom mi a kedvence a főztjeim közül, mindent meg szokott enni,sőt... Örülünk,ha saját fogyasztása marad. Párom sem szereti az anyja főztjét.

2012. júl. 21. 10:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!