Tényleg mindennek úgy kell történnie ahogy apám akarja?
Lassan 20 éves leszek. Idén érettségiztem, most szakmát akarok tanulni, viszont apám kijelentette, hogy nem tanulhatom azt amit akarok, mert év végén majd 30000 Ft lenne a vizsgadíj. Tőlem mindent sajnál közben neki meg 20000-40000 Ft-os telefonszámlái vannak, mert emelt díjas k*rvákat hívogat. Ezt mindenki tudja, de ő persze tagadja.
A másik, hogy sehova nem enged el. Soha életemben nem voltam még buliba és csodálkozik azon, hogy soha nem volt még pasim és barátaim sincsenek, mert azok akik voltak, azokkal sem engedett el sehova és egy idő után már nem is kerestek. Anyámat sem engedi sehova, ha átmegy egy barátnőjéhez vagy a mamámat elkíséri valahova akkor itthon kitör a 3. világháború. Ha X-el barátkozik akkor az a baj, ha Y-nal akkor az a baj. Azt mondja apám, hogy amíg ő adja fel a számlákat addig mindenki azt csinálja amit ő mond, addig csakis neki van igaza és senki nem szólhat semmit.
1. én se voltam soha egy buliba sem mégis van barátom
2. diák melóval 2-3 hét alatt simán megkeresheted a vizsgadíj árát.
3. sajnos, az ő lakása, az ő játékszabályai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!