Jogosan akadt ki apám, hogy nem engedem meg neki, hogy a Facebook leveleimet és bejegyzéseim olvasgassa?
Azt találta ki, hogy ellenőrizgetné a facebookon a bejegyzéseim, a leveleim, mindent. Erre én megmondtam neki, hogy nem engedem meg, nem léphet be, nem adom meg a jelszót, mert az az én saját dolgom.
18 éves fiú vagyok, semmi balhé nincs velem, nincs is oka gyanakodni, csak szeretne a leveleim közt turkálni. Most igencsak kiakadt, de én akkor sem engedem, hogy a saját beszélgetéseimet megnézze, nem tartoznak rá.
Szerintem sem jogos. Az embernek megvan a saját magánélete, a saját beszélgetései, amik esetleg nem tartoznak másokra.
Azonban javaslom, hogy a fontosabb magánéleti dolgokat ne Facebookon, és egyéb közösségi oldalon vitassátok meg még chatben sem, nem biztonságos dolog, ha valaki egy kicsit is rafinált, könnyen beléphet, megnézheti, személyesen ezek a dolgok sokkal biztonságosabbak.
Visszatérve, mondd meg neki, hogy Te sem vagy kíváncsi az ő üzeneteire, adataira a telefonján/számítógépén, ő se legyen, tartsd meg magadnak.
Kicsit kiakadtam apud viselkedésén.
Nem egy 10 éves vagy már, akit terelgetni kell.
Mindenkinek joga van a magánszférához.
Kerek perec mondd meg neki, hogy már 18 éves elmúltál, a másik pedig, hogy semmi joga a leveleidet olvasgatni, hiába vagy a fia...
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!