Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan akadt ki apám, hogy...

Jogosan akadt ki apám, hogy nem engedem meg neki, hogy a Facebook leveleimet és bejegyzéseim olvasgassa?

Figyelt kérdés

Azt találta ki, hogy ellenőrizgetné a facebookon a bejegyzéseim, a leveleim, mindent. Erre én megmondtam neki, hogy nem engedem meg, nem léphet be, nem adom meg a jelszót, mert az az én saját dolgom.

18 éves fiú vagyok, semmi balhé nincs velem, nincs is oka gyanakodni, csak szeretne a leveleim közt turkálni. Most igencsak kiakadt, de én akkor sem engedem, hogy a saját beszélgetéseimet megnézze, nem tartoznak rá.

2012. júl. 25. 15:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem jogos . Mindenkinek van magánélete,nagykorú vagy,nincs joguk ilyeneket elolvasni,esetleg akkor tartom megengedhetőnek ha nagyon problémás a gyerek,drogos,piás,nemdolgozik,nem tanul stb
2012. júl. 25. 15:57
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Ne is engedd, nem vagy már kisgyerek, nincs semmi köze hozzá. Mindenkinek lehetnek magánügyei, amik nem tartoznak másra. Meg szerintem alapból bunkóság másnak a leveleibe beleolvasni, legyen az akár az ember saját szülője, párja, testvére, akárkije... Apád majd megbékél. 21L
2012. júl. 25. 15:57
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
nekem a legjobb barátnőm volt ilyen,kíváncsi volt mindenre,mintha férj-feleség lettünk volna,aztán véget is ért a bartáságunk
2012. júl. 25. 16:01
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Apád eléggé agyatlan, ha nem bántom meg. EZ MAGÁNÜGY.
2012. júl. 25. 16:26
 5/10 A kérdező kommentje:
Anyámmal is megcsinálta ezt. Még az SMS-eit is elolvasta!! Szerinte ez tök normális. Hát szerintem pedig nem.
2012. júl. 25. 16:39
 6/10 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem sem jogos. Az embernek megvan a saját magánélete, a saját beszélgetései, amik esetleg nem tartoznak másokra.

Azonban javaslom, hogy a fontosabb magánéleti dolgokat ne Facebookon, és egyéb közösségi oldalon vitassátok meg még chatben sem, nem biztonságos dolog, ha valaki egy kicsit is rafinált, könnyen beléphet, megnézheti, személyesen ezek a dolgok sokkal biztonságosabbak.

Visszatérve, mondd meg neki, hogy Te sem vagy kíváncsi az ő üzeneteire, adataira a telefonján/számítógépén, ő se legyen, tartsd meg magadnak.

2012. júl. 25. 16:48
 7/10 anonim ***** válasza:

Kicsit kiakadtam apud viselkedésén.

Nem egy 10 éves vagy már, akit terelgetni kell.

Mindenkinek joga van a magánszférához.

Kerek perec mondd meg neki, hogy már 18 éves elmúltál, a másik pedig, hogy semmi joga a leveleidet olvasgatni, hiába vagy a fia...

27N

2012. júl. 25. 19:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Nincs joga megnézni a leveleidet, még akkor se lenne joga, ha 14 lennél. Ez a te magánszférád. Mond neki, ha valamire kíváncsi, kérdezzen meg téged személyesen. Ezt neked kell vele 'megharcolnod', neked kell a saját határaidat kialakítanod, ezzel azt akarom mondani, hogy ne tőle várd, hogy változzon, mert az már nehezebb. Jogos a haragod, de azt gondold végig, te hogy tudnál kiállni a magánéletedért vele szemben.
2012. júl. 25. 21:32
 9/10 anonim ***** válasza:
6%
15éves vagyok és az én anyám nem csinál ilyeneket ,azért ezek elég durvák én már rég elkezdtem volna ordibálni vele a helyedben
2012. júl. 25. 22:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Nagyon nem normális dolog, amit kér...
2012. júl. 25. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!