Ti vennétek el pénzt, ha vigyáztok tesótok mostohagyerekére?
Nyárról lenne szó, hogy júliusban én vigyázok rá. 5 éves, egyébként. Imádom, már 3 éve a család része. Mellette korrepetálnék is amúgy. Tesóm az apukája menyasszonya így szerintem nem lenne illő pénz elvennem. De ő is és a volt barátnője, a gyerek anyja is azt mondta hogy állapodjunk meg valamennyiben. Tesóm azt mondta az én dolgom, ő nem venné el a helyemben, de a vőlegényéék tényleg akarnak pénzt adni, merthogy itt fog lenni nálunk, itt eszik stb. ennyivel járuljanak hozzá. Elfogadnátok ilyen esetben? Egyáltalán mennyit kérjek családi alapon, ha ragaszkodnak hozzá?
17/L
Szia!
Szeritem fogadd el nyugodtan és éppen azért, mert nálatok eszik például a csemete és a szülők ezt szeretnék valahogy anyagilag is meghálálni.
A szeretetedet meg úgyis ingyen adod :-)
Ha én gyerekkoromban hosszabb ideig voltam a nagyszüleimnél, anyuék is adtak pénzt nagymamáméknak, hogy ne a kis nyugdíjukból fizessék a kajámat.
Azt hittem elsőre, hogy lopni akarsz. :D
Elfogadni igen.
Szerintem egy átlag helyi bébiszitter óradíjának felét elkérheted. Vagy nem tudom, valahogy a gyerek ellátását kéne kifizetniük, mégse Te vegyél kaját neki! Ők tartják el, ez most se legyen másként!
Vagy az is lehet, hogy amíg nálatok van, gyűjtöd a számlákat, költségeket, amit költöttetek rá, és utána megegyeztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!