Ugye vigyáztok holnap a kutyáitokra?
HA próbálod megnyugtatni, akkor rossz úton jársz. Úgy kell tenni, mintha semmi sme történne.
És kérdező: nem, nem fogok rá vigyázni, mivel benn van velem, és nem fél a durranástól, szerencsére :)
Épp azt próbálom szervezni, h menjünk járőrözni az elszökött kutyák miatt. Csak kéne egy chipolvasó.
Nem kell rá vigyázni, mert egyáltalán nem fél :)
Vmelyik nap a lakótelepen volt szabadon és tőlünk 50 méterre petárdáztak...hirtelen jött, én is összerezzentem :O Argos meg felcsapta farkát és elindult a petárdázók FELÉ :D Persze gyorsan visszahívtam. Bár kíváncsi lennék, hogy mit csinálna a fiatalokkal :D
Tavaly az udvarunk felett volt a csúcspontja a hangzavarnak. Argos két órát rohangált ugatva-házat őrizve, közben sokszor kimentem hozzá játszani, trükköket gyakorolni kajáért, aztán bejöttünk aludni :)
Holnap nem leszünk itthon napközben, vidékre megyünk, ott jól el fog fáradni: hosszú séta és sok-sok tréning lesz.
Utána olyan 17 körül fogunk hazaérni, gondolom aludni fog pár órát.
Az éjféli durrogtatás alatt kimegyünk sztem a kertbe, megkapja a vacsija másik felét kézből néhány trükkre illetve tálba...előtte talán játszunk egy kicsit.
Évekig nem zavarta a kutyámat, de ahogy idősödik, már nem viseli olyan jól. Ha nagyon nagyon durrogtatnak, akkor meg van ijedve, de többnyire odajön mellém, és utána megnyugszik.
A reggeli sétánál még nem lesz rajta póráz, de déltől már nem viszem ki anélkül. Jobb a békesség :)
Nekünk ez lesz az első közös tüzijátékos-petárdás éjszaka, ráadásul sajnos nagyon közel van az a tér, ahonnan lövik fel a tüzijátékokat.
Chipje van, pórázon sétáltatom. A holnap esti sétára a párom is elkísér. Lennénk már túl rajta.... :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!