Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nagyobb babákat/kisgyereket...

Nagyobb babákat/kisgyereket szoptató anyukák? Ti még mennyire vigyáztok azzal, mit esztek-isztok?

Figyelt kérdés
A kisfiam közel 2 éves és még szopizik. A napokban gondoltam arra, hogy olyan szívesen innék 1-2 koktélt vagy ennék valami fűszeres, csípős dolgot... Persze eddig nem tettem, maximum most a nagy melegben ittam egy-egy nagyon híg fröccsöt :) Az is eszembe jutott, hogy a fiam születésekor egy gyógyszerész nem javasolta, hogy ízületvédő készítményt szedjek, de recsegek-ropogok (sokat sportolok, amiatt lehet) és jó lenne valamit szedni rá. Mi a véleményetek?
2012. aug. 3. 11:05
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
én már nem figyelek arra mit eszek .A z enyém is 2 éves.Hiszen ő is eszik már mindent.Ha néha iszom vmit akkor úgy hogy esti szopi után így bőven van ideje kiürülni a szervezetemből.
2012. aug. 3. 11:16
 2/4 xStefix ***** válasza:

Szerintem nem fog megártani, ha néha lazítasz. :) De ha nagyon aggódsz, akkor ne a szopi közeli időkben fogyaszd őket, vagy inkább utána.

A gyógyszer ügyében szerintem orvost kérdezz, bár ennyi idősen nem hiszem, hogy ártana. De talán van olyan homeos készítmény is, ami segíthet, nem kell feltétlenül gyógyszer.

2012. aug. 3. 13:09
 3/4 anonim ***** válasza:
én csak addig vigyáztam amíg hasfájós volt. Én nem szeretem a csípőset, erőset tehát ilyet eleve nem ettem. Inni megittam néha-néha egy pohár bort szopi után. Annyi nem árt. Mire jött a következő szopi, addigra ki is ment belőlem.
2012. aug. 4. 13:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Miután megbizonyosodtam arról,hogy semmire nem érzékenyek-leszámítva az üdítőporból készült löttyöt- mindent ugyan úgy ettem,ittam- alkoholt az nem,mert alapból nem vagyok egy alkohol kedvelő,1 fél pohár sör csúszott le 2-3 alkalommal,az nagyon jól is esett :-) A fűszeresek is mennek,a minap rettentően csípős töltött paprikát ettem,a lányom ugyan úgy szopizott este,semmi baja nem volt Neki sem,pedig még csak 10 hónapos,1x szopik az esti elalvás rásegítésére.

Ha nem sűrűn,és nem sokat szopizik a fiad,akkor szerintem nem árt,ha pl az ízületvédő készítményt szedet,vagy ha fűszereset eszel,vagy 1 koktélt megiszol- bár ez utóbbi ne legyen rendszeres!!

Üdv: 3 lányos,13hkm

2012. aug. 6. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!