Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van, aki úgy választotta el...

Van, aki úgy választotta el végleg a babáját/kisgyerekét, hogy elutazott valahova pár napra, és addig nagyszülőkkel (vagy más bizalmi személlyel) volt a pici?

Figyelt kérdés
Hogy sikerült ez a próbálkozás?
2011. jan. 13. 14:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én így nem próbálkoznék, ez nagyon visszásan is elsülhet. Mekkora az a gyerek? Nem lehet vele beszélni róla, hogy elég volt?

Annak idején én beteg lettem és olyan gyógyszert szedtem, ami mellett nem lehetett szoptatni. A gyerekem 3 éves volt. Megértette.

2011. jan. 13. 15:05
 2/4 A kérdező kommentje:

Másfél lesz, mikor eljön annak az utazásnak az ideje, úgyhogy ő még nem egy tipikus "beszélgetőpartner". :o)

Második gyerekem, már 3,5 éve szoptatok, és nagyon le vagyok fogyva és gyengülve (pedig a vas, a vitaminok szedésével nem álltam le). Amikor menstruálok, szabályosan alig tudom összekanalazni magam, és már háromszor volt pont olyankor, hogy beállt a hátam/vállam/nyakam, úgy, hogy csak izomlazítóval jött helyre 3-4 nap alatt.

Egyszóval nekem most nagyon soknak tűnik.

Nagy tesóval együtt lennének a nagyinál, ahol nagyon szeretnek lenni.

És tudom, hogy rosszul is elsülhet, ezért tettem fel a kérdést, és várom olyanok tapasztalatát, akik így csinálták.

2011. jan. 13. 15:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Vidd el nyugodtan nagyihoz pár napig. De ha vissza is hozod ne adj már neki.
2011. jan. 13. 15:36
 4/4 xStefix ***** válasza:

Hát, nemtudom. Bárhogy lehet. De.

Igaz, hogy az enyém nagyobb volt, amikor először anyuéknál hagytam, de semmi gond nem volt azzal, hogy ott nem volt szopi. Itthon viszont ugyanúgy kérte tovább. (Mondjuk nálunk nem volt téma az elválasztás.)

Szóval nem tudom, hogy a te másfél évesed mennyire tud így "logikázni", de a nagyobbacskák már gond nélkül kibírják pár napig szopi nélkül. Tudják, ha nincs anya, nincs tej se, ezért nem is hiányolják. - De amikor anya újra színre lép...

2011. jan. 13. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!