SOS! Hogyan bírjam szóra? Hamarosan megőrülök!?
Figyelt kérdés
Kilátástalan helyzetben vagyok. A bátyám tartozik nekem egy nagyobb összeggel és nem akarja megadni. Én egy férjes fiatal anyuka vagyok, a pénzre pedig nagy szükségünk van. A bátyám nem veszi fel a telefont, az email-ekre nem válaszol. Próbáltam a nagybátyámon keresztül szóra bírni, de neki csak annyit mondott, h azért nem beszélünk, mert egy kicsit összekaptunk. Én tőle 100 km-re lakom a családommal. Édesanyánk meghalt, édesapánkkal pedig nem túl jó a kapcsolata. Tehát ő sem segíthet ebben. Nem tudom, mit tegyek. Próbáltam hatni a lelkiismeretére, de sikertelenül. Ja, és korábban az édasányám házát is a nevére iratta, amit én csak utólag tudtam meg…Akkor még nem gyanakodtam, arra gondoltam, h végül is a testvérem, nem fog kiszúrni velem.De most egyszerűen kisemmizett. Mit tegyek? Nem voltam odahaza már 1,5 éve, most szeretnék hazautazni a kisfiammal pár napra,meglátogatni a rokonokat, akikmég nem látták a picit - de nincs hová…2012. nov. 19. 12:43
21/22 A kérdező kommentje:
Amipedig a kölcsönt illeti - annak idején úgy beszéltük meg a bátyámmal, h ideiglenesen nála lessz az összeg,mert szüksége van rá, de majd ha kell, adni fog belőle. Tehát Én adtam kölcsön Neki. Csak most valahogy kitörölte az emlékezetéből ezt a részt...
2012. nov. 19. 20:18
22/22 anonim válasza:
Amikor anyukád meghalt az ő tulajdonrésze az ingatlanból és egyébb vagyona a tied lett nem apádé ő nem irathata senkire, legfeljebb a saját részét irathata a tesodra de ettől még te is tulaj vagy bíroságon követelheted a részed.
Keres fel egy ügyvédet ne a tesodal beszélj ő majd a bíróval beszéljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!