Hogyan értessem meg a párom testvérével hogy külön van a konyha ne kunyerbáljon?
Figyelt kérdés
Anyóssal és párom testvérével élünk egy házban párom gyermekünk és és én eleitől fogva szinte külön konyha van mert anyós is és én is másképp főzünk. Külön van a konyhai élelmiszerek külön a cigi külön a mosópor öblitő külön minden egyedűl csak a haztartási gépek és az evő főző eszközök közösek mivel 1 konyha van. A kisfiúnk 4 éves és nagyon sokat van együtt a párom testvérével még olyankor is mikor eszik és a fiam állandoan osztogatja neki az élelmiszert mondja hogy neki is ,persze hogy értessem meg vele hogy külön konyhan vagyunk hagyjon nekünk békét. Jó hogy játszik a fiammal de azért ne áljon már sorba mindenért amikor az anja jobban keres mint mi ráadásúl már nem gyerek.Elköltözni nem tudunk egyenlőre, külön leválasztani nem tudjuk mert ahhoz is rengeteg pénz kell hiába van két bejárat a szobák egymásba nyilnak, igy meg még ki sem léptünk az udvarrol a kis kapun de mar látsuk hogy a teso a szobankban van és a redönt huzza fel, multkor meg fel volt huzva de az ablak is ki volt nyitva akkor is bemennt és amikor kisertem ki anyosta kapun ment munkába akkor rá szolt a fiara de nem érti meg. Én kibirom hogy ne menjek arra az ő szobajaba be mert semmim nincsen ott de neki se sőt még utba se esik enki mégis jön.2012. nov. 15. 08:52
31/31 anonim válasza:
Atya ég,hogy te milyen szégyen vagy hallod! És még írni sem tudsz...pfff....biztos te is szerb p@csa vagy mint egy egyik drága jó ismerősöm aki íg pofázik mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!