Hogyan értessem meg a párom testvérével hogy külön van
a konyha ne kunyerbáljon?
11/31 A kérdező kommentje:
Nem tudom de engemet idegesit hogy még egy olyan személyt kell eltartanom akihez semmi kozom csak egy lakasban kell vele élnem és nem idegesitene ha nem lennénk kulon konyhan mert akkor mindenki ehetne mindenkiet de itt csak a tesoja eszi a mienket és azt nem nézi senki hogy mennyi idore kell beosztani a pénzt vagy az élelmiszert csak azt lassak hogy még van, amikor hazajottunk a bolbol és banant vettem a fiamnak es az meg a kezeben hozta haza akkor ez a testvér megkéedezte hogy neki mit vettem neki adok e..de a fiam nem adott neki hanem amit meghagyott elalvás előtt fél banant azt ette meg a teso de --És a fiamat nem tudom ltiltani töle mert ha meglássa akkor ugy is megy a teso utan..
omg... irígykedés helyett tanulmányozd a helyesírási kézikönyvet. Szégyen, ahogy írsz :(
2012. nov. 15. 09:52
13/31 A kérdező kommentje:
Szerintem mikorfelébredt a fiam szivessen megette volna még azt a fél banánt de azt a teso már elkérte csak annyi hogy nem kérte a fiam mert már nem látta.
nem kell vele élned. ha nem tetszik a rendszer, költözz el. Ha jól sejtem, a ház inkább az ő (anyós, férj, tesó)háza, te vagy, aki kvázi odaköltöztél. Le kell lépni, és akkor megspórolhatod az egy tányér kaját.
2012. nov. 15. 09:53
15/31 A kérdező kommentje:
Tudom hogy borzalmasan írok nem kell vitatni de elég sokat írtam, szerintem így is el lehet olvasni. tény hogy é vagyok a betolakodó de bosszant akkor is én azelőtt nem osztogattam senkivel sem és nem kért senki sem én döntöttem el hogy adok vagy sem engemet az ingerel hogy kéri, és nem hiszem hogy reggelire a párizsi a főztömet dicsérné. Hanem csak nekünk van nekik meg nincs olyan azért kér amúgy meg 26 éves.Amikor ezt hallotta az anyja hogy ő enni akar olyat akkor mondta az anyja hogy ez és ez van nekünk de az nem kellett neki inkább nem evett semmit.
De ezt miért nem mondod meg neki?
pl. a fiam banánja, légyszíves ne edd meg. Vagy ne haragudj, de ezt magunknak vettem, nincs annyi pénzünk, hogy neked is jusson.
Egyébként dolgozik a testvér?
2012. nov. 15. 10:09
Könyörgöm!!! Soha nem értettem, hogy egy háztartásban hogyan lehet ennyire elszigetelten élni. Mi is együtt élünk szüleimmel. Ha nekem nem jutna se tudnám senkitől irigyelni. A kezdet kezdetén betettem 1 pohár joghurtot a hűtőbe. Hallottam, hogy apu szólt anyunak, hogy ha megy vásárolni neki vegyen már olyan joghurtot. Odaadtam neki az "enyémet". Egyszerűen nem lehet elmondani,hogy mennyire rosszul esett, hogy nem ette meg,mert az az "enyém". Párom édesanyja a kezdetek keztdetén ha csomagolt sütit, mindig 2 szeletet csomagolt. Mondtam apáromnak, hogy akkor ezt most itt leülünk és megesszük, de én tuti nem ülök le otthon a többiek előtt enni, amikor nem tudunk rajta osztozni.
Szóval nem értem, hogy lehet teljesen külön koszton lenni. Furcsa lény az ember, ha nem is szereti az adott ételt, akkor is az esne neki igazán jól, amiből elvileg nem kaphat. Amit a másik eszik.
2012. nov. 15. 10:10
Ja és a férjed mit szól ehhez?
Amúgy neki kellene helyretenni.
Férfi vagy nő ez a testvér?
2012. nov. 15. 10:10
19/31 A kérdező kommentje:
Két karika párizsin meg egy fél banánon veszekedtek, mint irigy tyúkok a taknyon.
Szerintem az a baj, hogy neki nem mered mondani, hogy ne egye meg a tiéteket, ha már külön koszton vagytok. Csak magadban mérgelődsz.
2012. nov. 15. 10:15
Kapcsolódó kérdések: