Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 20 éves fiatal felnőttnek...

20 éves fiatal felnőttnek külön el kell magyarázni, hogy az árammal való fűtés nincs ingyen?

Figyelt kérdés
Az öcsém októberben költözött albérletbe, ahol cserépkályhás fűtés volt, de nem szeretett minden nap tüzet rakni, úgyhogy kölcsönkert tőlem egy 1500wattos olajradiátort. Ö azt hitte, hogy csak bedugja a konnektorba, és majd ingyen jön a meleg, aztán majd januárban jött a meglepi: 270ezres villanyszámla. Hamar kiderült, hogy az elektromos fűtés miatt szállt el a rezsi, aztán most engem hibáztat az egész család, mert nem figyelmeztettem előre, hogy villanyszámlában kell fizetni érte.

febr. 16. 15:08
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Anyám azt mondta, hogy illene belepótoljak a tesóm számlájába, mert miattam kell ennyit fizessen, amiért nem tájékoztattam előre.
febr. 16. 15:10
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fizess neki egy fizikatankönyvet. Anyukádnak is, és pirossal karikázd be, hanyadik osztályos tananyag ez. A villanyszámla az öcséd felelőssége.
febr. 16. 15:14
 3/22 anonim ***** válasza:
93%

Én megmondanám anyádnak hogy ha ennyire életképtelen és lusta lett a fia, az nem a te problémád és nem vagy köteles helyette bármennyit is fizetni a rezsiből.

Amúgy meg ha őnagyságának nem derogált volna a befűtés akkor sokkal jobban járt volna, ugyanis a cserépkályha sokkal jobban melegít és sokáig meg is tartja a hőt.

De hát a kényelem nagy úr, akkor most fizessen...

febr. 16. 15:15
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagy lehet a sötétség a családban. Legközelebb azért is szólj, hogy ne a wc kefével mosson fogat.
febr. 16. 15:49
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
24/7-ben ment az olajradiátor?
febr. 16. 15:50
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
😂😂😂
febr. 16. 15:50
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért jelezd neki, hogy a vízdíjat is fizetni kell meg az albérleti díjat is, sőt a tankolást is ki kell fizetni, mert az se ingyen van
febr. 16. 16:00
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Fú de gyűlölöm ezeket a selejteket, akiknek még bármi feljebb is áll a saját hibájuk meg hülyeségük miatt, ahelyett, hogy pofa alapállásba menne…

Öcsikének itt egyetlen szó hagyhatja el a száját, az pedig a köszönöm. A családnak meg senki nem osztott lapot a kérdésben.

febr. 16. 16:17
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem azt nem tudta, hogy az áram nincs ingyen (ezt nem tudom elképzelni egy 20 évestől), hanem azt, hogy az árammal való fűtés kiba...tul drága.
febr. 16. 16:55
 10/22 anonim ***** válasza:
85%
9, azért a fogyasztást nem olyan nehéz megbecsülni, 1,5 kW ot összeszorozni annyi órával, amennyi ideig üzemelteti, az jó esetben egy 3. osztályos szorzási feladat, de ha nem megy, akkor októberben kérdezhetett volna
febr. 16. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!