Mennyire jó ötlet kölcsön adni testvérnek motor vásárlásra?
Van egy bmw-je ezenkívül még babaváró hitele illetve folyamatosan költenie kell a vásárolt házra még várhatóan 10 millió forintot.
Kitalálta hogy neki kell egy sport motor is 2 millió forintért és adjak erre kölcsön majd visszaadja télen amikor eladja a motort. Azért akarja most megvenni mert olcsóbb mint szezonban és neki most kell rögtön. Olcsóbbra tellene de az nem elég jó számára.
Nem szeretnék adni mivel hülyeségnek tartom és folyamatosan vannak kiadásai, ez érthető álláspont?
#51 (20:57) - szerintem meg azért nem kér a banktól, mert jól tudja, hogy a behajtócég gorilláit nem fogja érdekelni, hogy ő más csillagrendszer naptára alapján értelmezi a visszafizetési határidőt.
😆
Ráadásul a becsmérlő dumájára se fog elmenni a szakmai önbizalmuk - tehát viszik a kocsit, házat, pin@t - és a többi, földi léthez teljességgel felesleges rongyrázós sallangot.
🤣
Maximum 10% kamatra gondolt és nem tetszik hogy 3 év után ez 40% lenne kb.
Így adjak én kamat nélkül persze de ne aggódjak mert millióval is többet ér motor ezért kell most megvenni mert alacsony az ára télen. De munkashitel után millióval nő az ára vagy legalább fél millióval. És én hibám ha erről ő lemarad. Mert ez biza nyáron már 2,5 millió lesz és most évszázad üzlete 1,5 ért
Sokkal jobb ha nem csinálsz vele üzletet (kamat)
Ráadásul ezáltal nem érheti esetlegesen baleset sem motoron
Osztálytársam gimi ballagásra kapott a szüleitöl egy autót.
Halálos balesetet szenvedett diszkóból hazafelé.
A szülők soha nem fogják túltenni magukat azon, hogy ők vették meg azt a kocsit a fiuknak.
És akkor az egy autó volt nem egy motor, ami nem kétkerék.
Már 25% kamat mondott hogy 1 év múlva annyit kapnék rá
Csak ne banktól kelljen felvenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!