Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szemét voltam mert ki tettem...

Szemét voltam mert ki tettem a húgomat a lakásból?

Figyelt kérdés

Áll a bál a családomban. Vidékről származom, 7 éve költöztem fel Budapestre. Van egy húgom is aki 4 évvel fiatalabb nálam. Anyu kitalálta, hogy mivel ott náluk nagyon rossz a munkalehetőség és a húgom nem tud dolgozni, jöjjön és próbáljon szerencsét, lakhat-e nálam. A lakás amiben élek azt aputól kaptam (elváltak a szüleim régen, nem közös az apánk).

Végülis igent mondtam. A húgom az nem azért nem dolgozott mert nem volt munka hanem mert nem akart. Nagyon sokat veszekedtem vele. Hazudott, hogy dolgozik közben nem. Elhasználta a cuccaimat, elhordta a ruháimat. Volt, hogy napokig nem láttam és szét csapva ért haza. Én tartottam el.

Majdnem egy évig csináltam ezt de novemberben be telt a pohár miután a pénzemből is lopott, a haverjait felhívta.

A zárat le cseréltettem és a cuccait ki tettem az ajtó elé.

Azért ezt megelőzte rengeteg könyörgés, veszekedés.

Anyu azóta nem beszél velem, karácsonykor ordított, hogy kitagad és nem vagyok a lánya amiért ezt tettem a húgommal.

jan. 10. 18:40
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
94%
Megmondanám anyámnak, hogy Ő cs.szte el a húgomat, elvégre ő az anyánk, nem én a nővér, szóval lehet leszállni rólam.
jan. 11. 11:41
 42/48 Darius- ***** válasza:
6%
40- Nem ezt írtam? Tudod értelmezni? Amíg az anyja eltartja, nyilván nem fog munkába járni, ezért kellene neki választás elé állítania. Még egyszer leírom, mert látom fogyatékkal élsz és nem érted a magyar szavakat. Elmenne, ha rá kényszerülne. Inkább elmenne, mint az utcán kellene legyen. A kérdező egyáltalán nem segített rajta és nem volt jó fej vele, mert eltartotta egy évig. Ezt is leírom még egyszer: az anyjával kellene beszélnie a kérdezőnek, hogy rávegye szüntesse meg ezt az állapotot, amely által nem segít neki. Keressen neki munkát, ha pedig nem fogadja el és nem jár be oda dolgozni, akkor rakja ki.
jan. 11. 13:38
 43/48 anonim válasza:
0%
42 Dariusnak teljesen mértékben igaza van.
jan. 11. 13:44
 44/48 anonim ***** válasza:
100%
Valójában jót tettél vele, mert szembesítetted a cselekedetei következményével. Ha anyutok is így állna hozzá, és a valódi problémával törődne, akkor van remény.
jan. 11. 14:59
 45/48 anonim ***** válasza:
100%

Mintha a pár évvel ezelőtti saját történetemet olvasnám, nagyon durván hasonló helyzet volt.

Ne érezd magad rosszul emiatt. Teljesen jól tetted amit tettél

jan. 11. 15:54
 46/48 anonim ***** válasza:
100%
45 nálatok mi lett a vége? Dolgozik az illető vagy eltartja egy balek? Csak kíváncsi vagyok van e olyan aki meg tud változni...
jan. 11. 21:00
 47/48 anonim válasza:
jan. 12. 01:43
 48/48 anonim ***** válasza:
83%
Én már 2 hónap múlva kidobtam volna, nagyon türelmes voltál. Megtettél mindent, sőt.
jan. 12. 19:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!