Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szemét voltam mert ki tettem...

Szemét voltam mert ki tettem a húgomat a lakásból?

Figyelt kérdés

Áll a bál a családomban. Vidékről származom, 7 éve költöztem fel Budapestre. Van egy húgom is aki 4 évvel fiatalabb nálam. Anyu kitalálta, hogy mivel ott náluk nagyon rossz a munkalehetőség és a húgom nem tud dolgozni, jöjjön és próbáljon szerencsét, lakhat-e nálam. A lakás amiben élek azt aputól kaptam (elváltak a szüleim régen, nem közös az apánk).

Végülis igent mondtam. A húgom az nem azért nem dolgozott mert nem volt munka hanem mert nem akart. Nagyon sokat veszekedtem vele. Hazudott, hogy dolgozik közben nem. Elhasználta a cuccaimat, elhordta a ruháimat. Volt, hogy napokig nem láttam és szét csapva ért haza. Én tartottam el.

Majdnem egy évig csináltam ezt de novemberben be telt a pohár miután a pénzemből is lopott, a haverjait felhívta.

A zárat le cseréltettem és a cuccait ki tettem az ajtó elé.

Azért ezt megelőzte rengeteg könyörgés, veszekedés.

Anyu azóta nem beszél velem, karácsonykor ordított, hogy kitagad és nem vagyok a lánya amiért ezt tettem a húgommal.

tegnap 18:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
95%
Mond meg a szülőanyádnak hogy felnőtt a kedves lánya,így is megköszönhetné hogy be fogadták,ne busulj az ilyen emberek miatt,akkor sem ha rokonaid,mondjuk én biztos elküldtem volna valahova mind a 2 öt
tegnap 19:46
 12/25 anonim ***** válasza:
97%
Ja, szóval még "bébiszitterkedned" is kellett volna a felnőtt testvéred felett...Hát bebaxna. Nem kérdezted meg drága jó anyádat, hogy ő hol volt, mikor a tesód lezüllött? Mert tuti nem nálad kezdődött a dolog, ott csak fokozódott.
tegnap 19:59
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, gratulálok, hogy meglépted, egy ilyen gerinctelen liba mást nem is érdemel. Mondjuk anyámat is elküldtem volna a Kajmán-szigetekre, kajmán eleségnek-ennél direktebben nem írhatom ki, hogy hová menjen, ezért fogalmaztam meg így-, véletlenül sem nyaralni, amiért nyúz, mert nem falazok egy hazug kis cafkának... Megmondanám, ha ennyire én vagyok a szemében a férfiváladék, akkor majd innentől kezdve lavírozzon arra, hogy majd a csodahúgi pelusozza, ha majd engednek a záróizmok, mert engem innentől kezdve felejthet is el... Bár "érdekes módon", ilyenkor a fossá ajnározott kölök szarik a legjobban a szüleire és a "futottak még" fut a szekér után, ami csak most veszi fel...
tegnap 20:39
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Kizárólag abban hibáztál, hogy hamarabb kellett volna kitenned a kisasszonyt.
tegnap 20:51
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Csak azon lehet segíteni - és csak az a személy érdemli meg - aki akarja is, hogy segítsenek rajta!

Te megpróbáltad, segítő kezet nyújtottál neki jó szívvel! Viszont ő nemhogy megbecsülte volna a jóindulatodat, hanem csúnyán kihasznált... Az ilyen ember nem érdemli meg a segítséget akkor sem, ha az illető a saját testvéred!

Menjen haza az anyjához és élősködjön rajta, ha hagyja! Meg is érdemlik egymást!

Ne legyen lelkiismeret furdalásod! Nincs miért! Te minden tőled telhetőt megtettél érte!

tegnap 21:25
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Anyutok azért haragszik, mert ő eleve szabadulni akart az élősködő hugodtól, és most bosszantja, hogy rajta marad a kolonc. Mond meg neki, hogy több időt kellett volna a nevelésére fordítani, és akkor nem lenne ilyen léhűtő. Felnőtt vagy, nem vagy köteles egy másik felnőttet ajnározni.

Én örülök, hogy itt azért akadnak talpraesett emberek is, akik meghúzzák a határt.

Nem kell sajnálni, jól cselekedtél.

tegnap 21:46
 17/25 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem picit durva volt ez
tegnap 22:32
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
#18 mert a hugica nem volt picit sokkal durvább? Csak azt kapta, amit megérdemelt.
tegnap 22:38
 19/25 anonim ***** válasza:
24%
Nalam van hely 67/F
tegnap 23:29
 20/25 anonim válasza:
94%
Ez szerintem egy cuki történet
ma 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!