Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A tesóm vajon átver?

A tesóm vajon átver?

Figyelt kérdés

Tavaly megbeszéltük hogy én rakom fel a fára a csillagot. Tudjátok a fa tetejére. Na és mondja hogy menjek el apámékkal bevásárolni és amikor visszaértünk akkor felrakom a csillagot. Oké elmentünk és amikor visszaértünk már fenn volt a csillag, felrakta ő. Számonkértem, de nem hatotta meg.

Na hát most meg idén mondom hogy én akarom felrakni a csilagot. Mondom ezt már jó előre. December 16-a van. Szóval így mondom neki és mondja oké. De vajon most csak azért mondja hogy elhallgattasson és megint felrakja a csillagot? Vagy most idén végre én teszem fel a csillagot?

Köszi!

tegnap 18:12
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Kérek választ a kérdésemre!
tegnap 19:11
 12/18 anonim válasza:
100%
Lehet idő közben elfelejtette és annyira nem izgatta a dolog, vagy ő akarta nagyon feltenni és megelőzni téged. Annyit tehetsz, hogy nem szólsz semmit és mikor díszítitek a fát akkor nem mész sehová, hanem ott maradsz és végig fogod a csillagot, ne tudja lenyúlni a tesó. Vagy addig eldugod és akkor veszed elő ha már díszítitek. Ennyi. Amúgy nem hiszem, hogy átvert, csak olyan nem törődöm stílus.
tegnap 19:15
 13/18 A kérdező kommentje:
12, köszi! Ment a zöld.
tegnap 19:17
 14/18 anonim ***** válasza:
61%

A vövetkezőt q chat gpt írta, mivel nem vagyok hajlandó

Több energiát fektetni a válaszba:

A ChatGPT ezt mondta:

ChatGPT

Ebből a történetből úgy tűnik, hogy a tesód talán nem veszi teljesen komolyan az ígéreteit, vagy egyszerűen nem érti, hogy neked mennyire fontos ez a dolog. Az, hogy most azt mondja, rendben, te rakhatod fel a csillagot, akár őszinte is lehet, de a tavalyi tapasztalat alapján jogos a gyanúd, hogy csak meg akar nyugtatni, és később esetleg megint ő rakja fel.

Ha tényleg szeretnéd, hogy idén te rakd fel a csillagot, akkor javaslom, hogy:

Legyél nagyon egyértelmű: Mondd el neki, hogy ez neked tényleg fontos, és szeretnéd, ha idén tartaná magát az ígéretéhez.

Maradj ott a folyamatnál: Ne hagyd magára, amikor a fát díszíti, vagy ha mégis el kell menned, biztosítsd, hogy várnak rád a csillaggal.

Kövesd nyomon: Esetleg kérj meg valakit a családból, hogy segítsen figyelni, hogy ne rakja fel előre.

Az is fontos, hogy ne essetek túl nagy vitába emiatt, hiszen az ünnep lényege mégis az, hogy jól érezzétek magatokat együtt. Ha ügyesen kezeled a helyzetet, idén tényleg rajtad lehet a sor!

tegnap 19:18
 15/18 anonim ***** válasza:
64%
Ha a tesód idősebb mint Te, akkor szerintem könnyedén lemond a javadra a csillag felrakásáról, ennél sokkal komolyabb dolgokkal foglalkozhat. Ha fiatalabb Nálad, akkor ugyanúgy ragaszkodhat a gyerekes dolgokhoz, mint Te, s akkor bizony könnyen lehet, hogy átver.
tegnap 19:33
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet, hogy átver. Készülj fel arra, hogy vagy te rakod fel a csillagot a fára, vagy nem. De ha nem, akkor se szomorkodj, mert te egy igazi kis csillag vagy. Megnyugodtál?
tegnap 21:59
 17/18 anonim ***** válasza:

Hát a tavalyi után én nem bíznék benne. De a 12-es válaszoló tanácsa nagyon jó. Legyen nálad!

Gyerekkoromban mindig együtt díszítettük a fát, nem akkor, amikor boltba kellett valakinek menni. Ez családi program volt. Együtt díszítés, majd mindig apukám tette fel a csúcsdíszt, így nekünk ezen nem volt versengés. Amolyan “apás” feladat volt. Most már nekem vannak gyerekeim, de minden évben megy a “ki tegye fel a csillagot” mizéria. Idén emiatt lehet, hogy behozzuk, hogy apa feladat legyen.

ma 10:09
 18/18 anonim ***** válasza:
53%
😂😂😂
ma 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!