Tesóm folyamat nyávog, babának hiszi magát, ez komoly lehet?
Van egy 22 éves lány tesóm, szegény buta nagyon, érettsegije van viszont én nem tudom hogyan, az órát sem ismeri, interneten vannak csak barátai ilyen 13 éves gyerekek amúgy már munkanélküli, nem megy el dolgozni mert arra fogja, hogy dagadt jah.. kedveske 90 kilós annyit zabál mint én. Ha kimozdul akkor jutalmazzák a szüleim már évek óta, mondjuk elmegy fogorvoshoz másnap kap valami gyors kaját mert ügyes volt.
Nem élek már velük, pont ezért mert egy idegölő ember, de ha náluk vagyok folyton nyávog mint egy dedós, ha nem tetszik neki valami dobál mondjuk legutóbb egy hősugárzóval dobott meg amit vittem volna magamhoz. Sajnos egy fűtés nélküli lyukat "bérlek " áram meg víz van, de más nincs ez miatt a kretén miatt, pedig klímás 25m2 szobám volt, most az egész putri akkora, de nincs elég fizum , így is alig jövök ki, viszont megéri mert ez az elfajzott beteg mocskot nem látom, én nem vagyok egy haragtartó ember, nem vagyok rosszba senkivel, de a tesómat utálom, én semmit nem érzek vele kapcsolatba. Szüleimet is kikészíti, de utcára nem teszik, egy youtobon található mocsokra emlékeztethető, nem találom most, de valami Gergely és "szörnyecskének " nevezi az egyik szülöjét, na úgy beszél a tesóm.
Nem kellene vele foglalkoznom, tudom , de úgy visszaköltöznék, ma reggel arra keltem, hogy fázok hajnali 3-kor és vissza nem tudtam már aludni s ezen agyaltam, ne haragudjatok. :( ki kellett írnom a fájdalmam és hátha van valami megoldás.
"szegény buta nagyon"
Te se az eszedért vagy szeretve... Rinyálsz a tesód miatt, a helyesírásod csapnivaló, nagyfiúnak/lánynak hiszed magad, de közben itt sír a szád, ahelyett, hogy felnőtt emberként kezelnéd a helyzetet...
Tehát most az a fő bajod hogy nem tudsz hazaköltözni anyuékhoz mert zavar a tesó?
Tedd akkor a saját életed jobbá
Amíg ennyire kímélve van tesód, a szüleid ennyire nem várnak el tőle semmit és a minimumért is megdicsérik nem fog változni tesód. Mármint fog, csak még rosszabb irányba.
Azt nem értem hogy ha a szüleidnek is elege van belőle akkor miért nem fenyítenek be? Ha már 22 évig képtelenek voltak belőle normális embert nevelni, mindig csak adták a lovat annyira alá hogy már a másik gyerekük szinte elmenekült otthonról mert annyira nem bírja az otthoni légkört akkor legalább most próbáljanak már keményebbek lenni.
Mert így a nyakunkon marad a tesód és nem lesz belőle semmi.
22 évesen ha szeretné még simán tud fordítani az életén csak nehéz. Pl le is tudna fogyni csak nem akar.
Amúgy az nem áll össze hogy ha dagadt akkor miért nem dolgozik? Hogy ez miért indok? Sok elhízott ember dolgozik. Vagy szégyelli azt ahogy kinéz? Gyárban, a sor mellett nem igazán nézegetik az embereket.
Na de az első hogy a szüleidnek nem kéne asszisztálni a tesód nyűgjeiheez és pátyolgani őt (főleg hogy már ők is kivannak tőle).
Te pedig próbáld elengedni az egészet. Vigasztaljon a tudatt hogy te már most többet tettél le az asztalra és ha így halad tesód tényleg nem lesz belőle semmi, te pedig még simán lehetsz sikeres.
"Kin múlik, hogy te minimálbérért árulod a munkaerődet?"
Vegyél vissza a nagy pofádból. Nem lehet mindenki mérnök, igazgató, vállalkozó, stb. Minden tisztességesen végzett munkát meg kéne fizetni, de sajnos ebben az országban ez nem így van. Még diplomás sem biztos, hogy eleget keres az önálló élethez. Nem úgy van az, hogy követeled a magasabb bért. Sok mindentől függ, hogy hol mennyit fizetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!