Tesóm folyamat nyávog, babának hiszi magát, ez komoly lehet?
Van egy 22 éves lány tesóm, szegény buta nagyon, érettsegije van viszont én nem tudom hogyan, az órát sem ismeri, interneten vannak csak barátai ilyen 13 éves gyerekek amúgy már munkanélküli, nem megy el dolgozni mert arra fogja, hogy dagadt jah.. kedveske 90 kilós annyit zabál mint én. Ha kimozdul akkor jutalmazzák a szüleim már évek óta, mondjuk elmegy fogorvoshoz másnap kap valami gyors kaját mert ügyes volt.
Nem élek már velük, pont ezért mert egy idegölő ember, de ha náluk vagyok folyton nyávog mint egy dedós, ha nem tetszik neki valami dobál mondjuk legutóbb egy hősugárzóval dobott meg amit vittem volna magamhoz. Sajnos egy fűtés nélküli lyukat "bérlek " áram meg víz van, de más nincs ez miatt a kretén miatt, pedig klímás 25m2 szobám volt, most az egész putri akkora, de nincs elég fizum , így is alig jövök ki, viszont megéri mert ez az elfajzott beteg mocskot nem látom, én nem vagyok egy haragtartó ember, nem vagyok rosszba senkivel, de a tesómat utálom, én semmit nem érzek vele kapcsolatba. Szüleimet is kikészíti, de utcára nem teszik, egy youtobon található mocsokra emlékeztethető, nem találom most, de valami Gergely és "szörnyecskének " nevezi az egyik szülöjét, na úgy beszél a tesóm.
Nem kellene vele foglalkoznom, tudom , de úgy visszaköltöznék, ma reggel arra keltem, hogy fázok hajnali 3-kor és vissza nem tudtam már aludni s ezen agyaltam, ne haragudjatok. :( ki kellett írnom a fájdalmam és hátha van valami megoldás.
Sajnos rögtön munkába állnia a lánynak talán tényleg nehéz lenne, nem is annyira a tudás, inkább a munkahelyi légkör miatt meg a jellegzetes magyar szétszakadozott társadalmi légkörből eredő általános munkahelyi légkör miatt, konfliktusokat nem fog tudni kezelni.
Valami továbbtanulást kellene nézni a lánynak, vagy olyan területelt amit tud csinálni, meg mellé valamilyen fajta terápiát ami segít a kudarcélmények feldolgozásában.
Nekem sajnos sokféle személyiségzavarom elmebetegségem volt és van is, szerencsére valamennyire visszahúzódtak. A matematika, algebra, nyelvek iránti érdeklődésemet, egyes részterületek iránti elmélyedésemet az elmebetegségek szerencsére nem érintették, úgyhogy ma is ebből élek, később a személyiségzvarok is valamennyire visszahúzódtak, bár ma is nehezen és nemszívesen megyek ki a Külső Világba a Normálisok közé, de van munkám és kisebb szintereken sikerül már a hétköznapi életet és a egyszerűbb társas taláálkozásokat kezelnem.
A szüleid még mindig babaként tekintenek rá, azért viselkedik így tesód.
Én haza költöznék a helyedben. Tudom nem lesz ideális, de legalább élehtő körülmények között lennél. Most abban a hideg szobában elkapsz egy tüdőgyulladást, kinek lesz az jó?
Ha meg haza költöztél keress olyan munkát hogy ne sokat legyél otthon. Haza csak aludni jársz, ha pedig mégis van szabadidőd akkor azt a szobádban töltöd vagy segítesz a szüleidnek ((bevásárlás, kerti munka) valós hogy ott sem fog tesód zavarni mivel nem hiszem hogy segít otthon) el mész haverokkal találkozni vagy csak futni hogy ne tölts sok időt otthon.
És ha költözöl azt tedd mihamarabb. Ennél csak hidegebbek jönnek, és most végülis egy rossz lakásra dobod kifelé a pénzed.
A nővérednek ugyanannyi joga van otthon lakni, mint neked, ezt szögezzük le. Gondolom, te sem járultál hozzá egy fia forinttal sem a költségvetéshez, ha kevés a fizetésed. Szar dolog, de technikailag veled sincsenek előrébb a szüleitek e tekintetben, mert sajnos pénzből élünk és azt te is csak vitted, de adni nem tudtál.
A nővérednek amúgy simán lehet a leírtak alapján valamilyen szellemi fogyatékossága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!