Tavaly megbeszéltük hogy én rakom fel a fára a csillagot. Tudjátok a fa tetejére. Na és mondja hogy menjek el apámékkal bevásárolni és amikor visszaértünk akkor felrakom a csillagot. Oké elmentünk és amikor visszaértünk már fenn volt a csillag, felrakta ő. Számonkértem, de nem hatotta meg.
Na hát most meg idén mondom hogy én akarom felrakni a csilagot. Mondom ezt már jó előre. December 16-a van. Szóval így mondom neki és mondja oké. De vajon most csak azért mondja hogy elhallgattasson és megint felrakja a csillagot? Vagy most idén végre én teszem fel a csillagot?
1,3,4 válaszoló...az a kérdés semmiben nem hasonlít ehhez a kérdéshez. Ne legyél ennyire megszállott. Inkább a tiedhez hasonló válaszok szennyezik az oldalt meg ez a gyanúsítgatás, semmire nem mész vele.
tegnap 18:40
6/18 anonim válasza:
#5-ös szerinted ez nem egy unatkozó hülyegyerek kitalált története? Ne már.... 🤦🐑
tegnap 18:41
7/18 A kérdező kommentje:
4, ezt tutira nem én írtam. Túl hosszú a kérdés, ilyen sokat nem írok. De a kérdésemre kapok választ? Megbízzak benne?
tegnap 18:41
8/18 anonim válasza:
6.Nem ezt mondtam, hanem nem kell egyből gyanúsítgatni, hogy ez is az ő kérdése mikor semmi közös nincs és attól még lehet egy natkozó gyerek de ez megint más dolog...
tegnap 18:44
9/18 anonim válasza:
Első szabály... Ne bízz senkiben.
Aztán nem tudom, hogy tényleg mostanában csak ennyi dráma van a családi kapcsolatok topikban? Hova tűntek a boszorka anyósok, a neveletlen menyek stb? Kezd uncsi lenni, legközelebb ilyent találj ki. Ezek uncsi kérdések. :(
tegnap 18:45
10/18 anonim válasza:
Hány éves vagy, 5? Jesszus...
Remélem csak kamu és nincsenek ennyire fogyatékos emberek a világon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!